Fenerbahçe'de sola ya Nico Schulz ya Ghislain Konan

Fenerbahçe, sol bek transferinde iki isme yoğunlaştı. Öncelik Borussia Dortmund'un Alman yıldızı Nico Schulz... Fenerbahçe, 28 yaşındaki oyuncunun transferini sonlandıramazsa rota Ghislain Konan'a dönecek.

AKŞAM

Sol bek konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, bu bölgedeki problemi çözmek için çalışmalarına hız verdi... Novak'ın sakatlanmasının ardından yedek bir oyuncunun olmaması da bunda etken oldu. Liste ise hazırlandı ve yapılan çalışmanın ardından adaylar ikiye düştü. Sarı-Lacivertliler'in sol bek adayları arasındaki ilk isim Borussia Dortmund'un 28 yaşındaki yıldızı Nico Schulz...

Alman ekibiyle görüşmeler sürüyor. BVB'ye yakın olan Alman kaynakları da bu transfer girişimini doğruladı ve "Schulz için Fenerbahçe'den cazip bir teklif geldi" denildi. Sarı-Lacivertliler, yarın akşama kadar bu transferi sonlandırmayı hedefliyor.

Ancak Schulz'da bir sorun yaşanması halinde ise listenin ikinci sıradasında yer alan Reims'in Fildişili oyuncusu Ghislain Konan'a imza attırılacak. 26 yaşındaki oyuncuyla Fenerbahçe'nin anlaştığı Fransız basını tarafından yazılmıştı. Sarı-Kanarya'nın yeni sol beki hafta içinde netlik kazanacak.

"Attila Szalai için transfer vakti"