Fenerbahçe'de Sinan Gümüş inatlaşması! Kimse bu karara anlam veremedi

Fenerbahçe'de sezon başı kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'te birbiri ardına sıcak gelişmeler yaşanıyor. Aytemiz Alanyaspor'un tecrübeli futbolcusu Efecan Karaca'yı almak isteyen Fenerbahçe, transferde Sinan Gümüş'ü kullanmak istedi Sinan Gümüş teklifi kabul etmedi. Ardından Antalya'nın bir diğer ekibi Fraport TAV Antalyaspor, Sinan Gümüş için devreye girdi, bu kez sarı-lacivertliler transfere yanaşmadı. Fenerbahçe'de belirsizlik sürüyor. İşte son durum...

Aksam.com.tr

Fenerbahçe'de çok bilinmeyenli Sinan Gümüş denklemi... Ali Koç yönetimi ile Sinan Gümüş arasındaki inatlaşmaya Antalya takımları da dahil oldu. Ali Koç'un sezon başında takımdan ayrılmayı reddettiği için "Bir oyuncumuz için hatırı sayılır bonservis alıyorduk. Gitmem diye tutturdu. Böyle davranan olursa mayısa kadar oturur. Sorun çıkartana, ben de sorun çıkartırım." ifadelerini kullandığı Sinan Gümüş'ün devre arası transfer süreci de oldukça sancılı geçiyor.

Sarı-lacivertlilerin, Efecan Karaca transferinde takasta kullanmak istediği Sinan Gümüş, teklifi kabul etmedi.

Sinan Gümüş'ten Ali Koç'a "gümüş" gol! İntikamını böyle aldı; Fenerbahçe'de ortalık karıştı

SİNAN GÜMÜŞ, ÖNCE ALANYASPOR'A SONRA ANTALYASPOR'A

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe'de 9 milyon 250 bin TL kazanan Sinan Gümüş'e Aytemiz Alanyaspor 5 milyon 500 bin TL teklif etti. Ancak 26 yaşındaki futbolcu, bu teklifi geri çevirdi.

Sonrasında Fraport TAV Antalyapspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Sinan Gümüş ile özel bir görüşme gerçekleştirerek oyuncuya talip oldu ve Fenerbahçe'deki maaşını önerdi. Bu kez sarı-lacivertli yönetim, Sinan Gümüş'ün transfere onay vermesine rağmen, Antalyaspor'un teklifini geri çevirdi.

Fenerbahçe'den "Yeni Moussa Sow" için resmi transfer teklifi! "Türkiye'ye gitmemesi yararına" dediler!

SEN MİSİN BUNU YAPAN!

Sinan Gümüş ile ilgili görüşmeler sürerken, sarı-lacivertli futbolcunun durumun ne olacağı merakla bekleniyor. Fenerbahçe yönetiminin Efecan Karaca transferinde çıkardığı zorluk sebebiyle Sinan Gümüş'ün Antalyaspor'a gidişine engel olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'de 20 maça çıkan Sinan Gümüş 3 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi.

Transfermarkt verilerine göre Sinan Gümüş'ün piyasa değeri 300 bin euro.

Pelkas'ın kankası Fenerbahçe'ye! Ne Ghislain Konan, ne de Nico Schulz...

FARIOLI: "BENİ RAHATSIZ EDİYOR"

Öte yandan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, Efecan Karaca'nın transferine ilişkin, "Takımda yeri doldurulamaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir transfer yapmaktan daha önemli. Oyuncularıma gelen transfer teklifleri beni rahatsız ediyor, çünkü onların kafasını karıştırıyor." dedi.

Fenerbahçe'ye talih kuşu kondu: Kim Min-jae oynayacak, Kanarya kazanacak!