Fenerbahçe'de sıcak gelişme: Ali Koç, Vitor Pereira'yı gönderdi, yeni hoca için ilk görüşmeyi yaptı

Vitor Pereira'nın sözleşmesini fesheden Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, yeni teknik direktör için kolları sıvadı. Ali Koç, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un yardımcısı Kenan Koçak'ı Fenerbahçe'nin başına getirmek için harekete geçti.

Fenerbahçe'de kıyamet koptu! Ali Koç, Vitor Pereira'nın biletini kesti. Yeni teknik direktör için harekete geçti. Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile Kadıköy'de oynadığı derbiyi milli takımın teknik direktörü Stefan Kuntz ile birlikte izleyen ve Ali Koç'la samimi bir diyalog kuran Kenan Koçak için görüşmeler başladı.

Sarı-lacivertliler, Kenan Koçak'ı isterken Türkiye Futbol Federasyonu ise bu birlikteliğe sıcak bakmıyor. Fakat Kenan Koçak'ın Fenerbahçe'yi çalıştırmak istemesi işin rengini değiştiriyor.

Son dakika haberi... Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi sona erdi

ALTERNATİF SLAVEN BILIC

Kenan Koçak'ın görüşmelerde bulunan Fenerbahçeli yöneticilerin, anlaşma sağlayamaması halinde, listesinde alternatif isimler de bulunuyor.

Fenerbahçe'nin listesinde Slaven Bilic ve İsmail Kartal alternatifleri de bulunuyor. Kenan Koçak'ın durumuna göre, diğer isimlerle de temas kurulması gündeme gelecek.

Fenerbahçe'den kovulan Vitor Pereira'nın durmaya niyeti yok! Yeni işi hazır...

Ali Koç ile yan yana! Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı Beşiktaş derbisinde tribündeydi

Sosyal medyada gündem olmuştu... Fenerbahçe'nin efsanesinden yalanlama geldi!