'Fenerbahçe'de seçim şart'

Yazarımız Engin Verel, iç huzursuzlukları ve çözüm önerilerini anlattı: Yönetim ve teknik ekip arasında bir bölünmüşlük var. Bu futbolcular arasındaki ilişkilere de yansıyor. Kimse huzurlu değil. Bu ortamda başarı gelmez. Devre arası güven tazelemek için iyi bir fırsat.

AKŞAM ANALİZ HABER

Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından ve kaptanlarından Engin Verel, kulübün içinde bulunduğu durumu, kulüp içinde yaşananları ve çözüm önerilerini sıraladı. İşte Engin Verel'in tespit ve önerileri:

"Fenerbahçe'nin sorunu takım olamamak. Teknik Direktör Pereira başta olmak üzere takım içinde bir birlik, bütünlük yok. Herkes mutsuz. Oyuncular arasındaki bu dayanışma ve iletişim eksikliği, takım ruhunu olumsuz etkiliyor. Başkan Ali Koç'un İrfan Can ve Mert Hakan'a takım içinde özel bir misyon yüklemesinden diğer oyuncular rahatsız. Bu iki oyuncu takım içinde 'Başkan'ın adamları' olarak nitelendiriliyor. Pereira da Başkan'ın kamuoyu önünde yaptığı sistem eleştirilerinden sonra olaydan kopmuş durumda. Fenerbahçe'nin bu şartlarda toparlanması için seri galibiyetlere ihtiyacı var ancak bunu getirecek bir ortam da yok. Takımın ayağa kalkması için acil eylem planına ihtiyaç var. Sayın Başkan Ali Koç özellikle ekonomik anlamda çok özveride bulundu ancak şu an büyük bir güven bunalımı var. İlk kaybedilecek iç saha maçında çok nahoş durumlar yaşanabilir. Fenerbahçe'yi bu kaos görüntüsünden kurtaracak ve nefes aldıracak yegane çözüm yolu olarak seçim gözüküyor. Başkan'ın seçime gidip, kadrosunu yenilemesi ve güven tazelemesi, camianın umutlarını da tazeleyecektir. Devre arası bunun için iyi bir fırsattır."