Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın takım otobüsündeki moralsiz görüntüsü dikkat çekti

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'in 2021-22 sezonuna deplasmanda Adana Demirspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle başladı. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe takım otobüsünde keyifli anlar ve diyaloglar yaşanırken Ozan Tufan'ın moralinin bozuk olduğu gözlemlendi.

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonuna Adana Demirspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle giren Fenerbahçe'de keyifler yerinde.

Özellikle son bölümünde ecel terleri döken Sarı-Lacivertliler, maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşarken, karşılaşma sonrası kulüp televizyonu takım otobüsünden canlı yayın yaptı.

OZAN TUFAN'IN HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Adana Demirspor galibiyetinin mimarları olan Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci'nin keyifli anları kameralara yansırken aynı sırada oturan Ozan Tufan'ın ilgisiz ve morali bozuk hali dikkat çekti. Telefonla konuşan Ozan Tufan, kulüp televizyonuna alışılmış keyifli demeçlerini vermedi.

PEREIRA KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni sezonda kadroda düşünmediği Ozan Tufan, Adana Demirspor maçının 76. dakikasında Miha Zajc'ın yerine oyuna dahil olmuş ve etkisiz bir görüntü sergilemişti.

RIDVAN DİLMEN'DEN TRANSFER İDDİASI

Öte yandan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Ozan Tufan'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford ile görüştüğünü söyledi.

Konuyla ilgili konuşan Dilmen, "Ozan Tufan'ın Watford'u istediğini biliyorum. Konuştuğumda öyle bir bilgi aldım. Watford'la görüşüyormuş" ifadelerini kullandı.