Fenerbahçe'de Ozan Tufan depremi! Maç sonrası gerçek ortaya çıktı: Meğer bu yüzden...

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın Kasımpaşa maçında yedek kulübesinde olmasına rağmen görev alamaması dikkat çekti. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta oynanan Hatayspor maçının ilk yarısında taraftarlarca yuhalanan Ozan Tufan, ikinci yarıya çıkmamış ve yerini Berisha'ya bırakmıştı. Milli futbolcunun Kasımpaşa maçında tercih edilmemesinin sebebi de ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin sezon başında 1 yıllığına Watford'a kiraladığı Ozan Tufan, İngiltere Premier Lig ekibi tarafından devre arasında Sarı-Lacivertlilere geri gönderilmişti. Teknik direktör İsmail Kartal da geri döndüğü gibi Ozan Tufan'a forma şansı vermiş ancak oyuncu beklentilerin çok altında kalmıştı.

Bir bu eksikti! Dimitris Pelkas'ın kararı Ali Koç'u şoke etti!

TARAFTARLAR OZAN TUFAN'I YUHALAMIŞTI

Son olarak geçtiğimiz hafta Kadıköy'de oynanan Hatayspor maçına sağ bekte başlayan Ozan Tufan, oldukça kötü bir performans sergileyince henüz ilk yarı tamamlanmadan taraftarlarca ıslıklanmış ve yuhalanmıştı.

İKİNCİ YARIYA ÇIKMAK İSTEMEMİŞTİ

Protestoların ardından yüzünün düştüğü gözlemlenen ve motivasyonunu kaybeden Ozan Tufan, mücadelenin ikinci yarısına çıkmak istemediğini hocası İsmail Kartal'a iletmiş ve yerini Berisha'ya bırakmıştı.

Fenerbahçe'nin kiralık gönderdiği Muhammed Gümüşkaya'yla ilgili flaş karar

OZAN TUFAN KASIMPAŞA MAÇINDA NEDEN SÜRE ALMADI?

Tüm bu gelişmelerin ardından Kasımpaşa deplasmanının kadrosunda yer alan Ozan Tufan, kritik maça yedek kulübesinde başladı. İlerleyen dakikalardan İsmail Kartal tarafından tercih edilmeyen Ozan Tufan'ın 1 haftadır moralinin oldukça düşük olduğu ve mücadeleye iyi hazırlanamadığı öğrenildi. Nihayetinde İsmail Kartal idman performansından hoşnut olmadığı Ozan Tufan'ı Kasımpaşa maçında tercih etmedi ve milli futbolcu karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Rüya bitti! Ve Mesut Özil transferini açıkladı: Hayırlı olsun

FENERBAHÇE OLASI CAZİP TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Fenerbahçe, sezon sonunda kontratının son yılına girecek olan Ozan Tufan için gelecek cazip bir teklifi değerlendirmek isterken aksi durumda milli futbolcuyla ilgili nihai kararı takımın başına getirilecek yeni teknik direktör verecek.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Fenerbahçe formasıyla toplam 179 maça çıkan Ozan Tufan 21 gol, 24 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Akhisarspor 'yetersiz' demişti, İsmail Kartal çok beğendi! Fenerbahçe'den bir garip transfer