Fenerbahçe'de Michy Batshuayi sürprizi

Golcü arayan Fenerbahçe, Michy Batshuayi'ye yöneldi. Bonservisi Chelsea'de bulunan ve geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Michy Batshuayi için Fenerbahçe görüşmelere başladı. Transferde olumlu adımlar atıldı.

AKŞAM

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Belçikalı eski golcüsü Michy Batshuayi'yi transfer gündemine aldı. Habertürk'ün haberine göre; Sarı-Lacivertli kulübe önerilen Belçikalı golcü için görüşmeler yapıldığı öğrenildi. 2016 yılında 39 milyon euro karşılığında Marsilya'dan Chelsea'ye transfer olan Batshuayi; Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydi. Belçikalı forvet, geçen sezon Beşiktaş'la ligde 33 maça çıkarken 14 gol attı ve 5 asist yaptı.

KİRALIK KAPISI KAPALI

İngiliz ekibi Chelsea, 28 yaşındaki başarılı futbolcunun mukavelesi bu sezon sonunda biteceği için onu kiralık göndermeye sıcak bakmıyor. Çünkü bu sezonun ardından oyuncu bedelsiz ayrılma hakkını elde edecek. Bu sebeple İngilizler, bonservis bedeli istiyor. Fenerbahçe, santrfor konusunda en fazla 8 milyon euroluk bütçe ayırmıştı. Bu sebeple daha önce Alexander Sörloth ve Maxi Gomez gibi isimler için de aynı rakam önerilmişti. Chelsea kulübünün ise bu parayı kabul etmesi bekleniyor.

SON KARAR TEKNİK ADAMIN

Listesinde birçok alternatif bulunan Sarı-Lacivertliler, futbolcuların kulüplerinin kararına göre adımlar atacak. 1'den fazla kulüp, 8 milyon euroluk teklifi kabul ederse bir toplantı yapılacak. Burada da son karar Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un olacak. Batshuayi geçen sezon Beşiktaş'ta attığı gollerden çok kaçırdıklarıyla konuşulmuştu. Ancak oyuncunun potansiyeli biliniyor. Bu sebeple Fenerbahçe'ye olası bir transferi sürpriz olmayacak.