Fenerbahçe'de Mesut Özil kabusu! O maçta da forma giyemeyecek

Fenerbahçe'de sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan ve Antalya kampına götürülmeyen Mesut Özil'den haber var. Mesut Özil, sakatlığını tam olarak atlatamaması sebebiyle riske edilmeyecek.

Fenerbahçe'de dünyaca ünlü oyuncu Mesut Özil'in ağrılarının büyük ölçüde azaldığı öğrenildi. Mesut Özil'in çarşambadan itibaren bireysel çalışmalara başlaması bekleniyor. Sağlık ekibi, tecrübeli futbolcunun cumartesi günkü Başakşehir mücadelesinde riske edilmemesi tavsiyesinde bulundu. Bu nedenle Mesut'un 12 Şubat'ta Giresunspor ile deplasmanda oynanacak maçta takıma döneceği kaydedildi.

MERT HAKAN DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA

Başarılı futbolcu Mert Hakan Yandaş ise, Adana Demirspor maçında ağrılarına rağmen oynayınca kasığında zorlanma ve kanama oluşmuştu. Mert Hakan, bu nedenle takımının ligde son oynadığı Antalyaspor, Altay ve Sivas karşılaşmalarında görev yapamadı. Milli orta saha oyuncusu, kampa katılmayarak tedavisine ve özel çalışmalarına Samandıra'da devam etmişti. Mert Hakan'ın çarşamba gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Yıldız futbolcunun cumartesi günkü Başakşehir mücadelesinde kadroda olması bekleniyor.

(Fanatik)