Fenerbahçe'de Mbwana Samatta gelişmesi! Büyük gün yarın

Mbwana Samatta Fenerbahçe'ye geri dönüyor. Sarı-Lacivertliler Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına yarın başlıyor. Başta Mbwana Samatta olmak üzere kiralıktan dönen birçok futbolcu Jorge Jesus'un gözüne girebilmek için ter dökecek.

Kiralandığı Royal Antwerp'ten Fenerbahçe'ye dönmeye hazırlanan Mbwana Samatta, Jorge Jesus'un gözüne girmeye çalışacak. Sarı-Lacivertlilerde yarın başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları kapsamında gözler kiralıktan dönen futbolcuların üzerinde olacak. Bu isimlerin başında da Mbwana Samatta geliyor.

Sadece 700 bin euroya 'tamam' dedi! Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye ilk hediye

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLIYOR

Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus ve yardımcıları yarın Samandıra'da mesaiye başlayacak. Sarı-lacivertlilerde yapılacak sağlık kontrolleri ile start verilecekken yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı da Samandıra'da yapılacak. Kolları sıvayan ve takımdaki durumu yakından analiz etmeye başlayan Jesus, kadro şişkinliği ile de yakından ilgilenerek takımdan ayrılması gerekecek isimleri netleştirecek. Portekizli teknik adam sonrasında ise takımda istediği isimlere yoğunlaşacak.

Fenerbahçe Beko yeni Ekpe Udoh'unu buldu! Euroluague'e damga vuracak imza

MBWANA SAMATTA VE DİĞER KİRALIKLARIN DURUMU

Yeni bir dönemin başlayacağı Fenerbahçe'de hem Samandıra, hem de futbolcular şekillenecek. Milli takımlarda bulunan oyuncuların dışındaki as ve kiralık oyuncular, Jesus'un gözüne girmek için ellerinden gelenin fazlasını verecek. Topuk Yaylası'nda devam edecek kamp çalışmalarında ise geçtiğimiz sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren Max Meyer, Mauricio Lemos, Mbwana Samatta ve Muhammed Gümüşkaya, Portekizle teknik adamın gözüne girmeye çalışacak.