Fenerbahçe'de Luan Peres kararı kıyameti kopardı! Direkt bileti kesildi

Jorge Jesus'un Luan Peres'i Slovacko maçında da ilk 11'de düşünmesi Fenerbahçelileri çıldırttı. Sarı-lacivertli taraftarlar, HangiKredi Ümraniyespor maçında adeta yokları oynayan Luan Peres'i daha ilk maçta kızağa çekti.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Luan Peres'in durumu gündem oldu. Ümraniyespor ile oynanan maçta ilk kez sahaya çıkan ve taraftarların eleştirilerine maruz kalan Peres'in, Slovacko maçında da ilk 11'de olması bekleniyor. Bu durum sarı lacivertli taraftarları çileden çıkartmış durumda.

Jorge Jesus'un Türkiye'de rahatsız olduğu konu ne? Brezilya basını resmen açıkladı

LUAN PERES İSYANI

İlk maçtaki skor avantajı sayesinde Jorge Jesus'un farklı bir kadro sahaya sürmesi bekleniyor. Portekizli hocanın Leon Peres'i ilk 11'de başlatması beklenirken bu karar sarı-lacivertli taraftarları sosyal medyada harekete geçirdi. Yapılan yorumlarda Jesus, aldığı bu karar nedeniyle eleştirildi.

Brezilyalı futbolcunun futbolu taraftarlar tarafından geçer not almazken yönetimin nasıl bir çare bulacağı ise merak konusu.

İşte bu akşam sarı-lacivertlilerin sahaya çıkması beklenen 11'i:

Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Gustavo Henrique, Luan Peres, Filip Novak, İsmail Yüksek, Miha Zajc, Bruma, Arda Güler, Diego Rossi, Serdar Dursun

Mert Müldür Fenerbahçe'ye! Ali Koç devreye girdi