Fenerbahçe'de Kim Min-Jae yolcu! Dev gelir getirecek

Kore basını, Kim Min-Jae için birçok teklif olduğunu ve Fenerbahçe'nin de onu satmaya sıcak baktığını yazdı. Totenham ve Napoli'nin ilgilendiği Kim Min-Jae'nin 23 milyon euroluk serbest kalma maddesi var.

AKŞAM

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansın ardından Avrupa devlerinin radarına giren Kim Min-jae ile sezon sonunda yollar ayrılıyor. 25 yaşındaki oyuncu ile İngiliz ekibi Tottenham ve İtalyan temsilcisi Napoli başta olmak üzere birçok takım ilgileniyor.

KIM MIN-JAE'NİN 23 MİLYON EUROLUK FESİH BEDELİ VAR

Kim'in 23 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Başarılı oyuncunun talipleri bu rakamı ödemeye sıcak bakıyor. Görüşmeler sezon sonunda yapılacak.

39 MAÇTA GÖREV YAPTI

Fenerbahçe, Kim'in yerine gelecek stoper içinde çalışmalara başladı. Sarı-Lacivertli ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki stoper, bu sezon 39 maçta forma giydi.

3 bin 268 dakika sahada kalan Kim, 1 gol atarak takımına skor katkısında bulundu. Transfermarkt verilerine Kim Min-jae'nin piyasa değeri 11 milyon euro. Kim'in 2020 yılında piyasa değeri 2 milyon euroydu.

ATTİLA SZALAI DE RADARDA

Avrupa takımlarının radarında olan bir diğer isim ise Attila Szalai... Macar stoper de Avrupa takımlarının radarına girmiş durumda.

Sarı-Lacivertliler, başarılı stoperin mutlak suretle 1 yıl daha takımda tutmak istiyor. Transfermarkt verilerine göre; Szalai'nin piyasasa değeri 13.5 milyon euro. Szalai'ye Atletico Madrid ve Napoli'nin talip olduğu biliniyor. Sarı-Lacivertli Yönetim, bu konudaki gelişmeleri yakından takip ediyor