Fenerbahçe'de Kim Min-jae depremi! Taraftarların sevgilisinden sürpriz karar

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Vitor Pereira'nın gönderilmesinin ardından yaşanan belirsizlik Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-jae'yi tedirgin ettiği iddia edildi. Kısa sürede sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Kim Min-jae'nin takım ayrılabileceği ileri sürüldü.

Fanatik-Ajansspor

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği devam ederken, takımın başarılı stoperi Kim Min-jae ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Güney Koreli futbolcunun, kulüp içerisindeki belirsizlik nedeni ile takımdan ayrılabileceği ileri sürüldü.

Kim Min-jae için endişeli olduğunu dile getiren Koreli gazeteci Jason Hanshin Lee'nin aktardığı bilgiye göre henüz yeni teknik direktörü belli olmayan Fenerbahçe'de iç sorunlar çözülmez ise 25 yaşındaki stoper, teklif gelmesi halinde takımdan ayrılabilir.

Fenerbahçe mi Beşiktaş mı derken Samuel Umtiti'de flaş gelişme

"KIM MIN-JAE'NİN AYRILIĞI SÜRPRİZ OLMAZ"

Jason Hanshin Lee, sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı:

Fenerbahçe'deki Kim Min-jae için endişeliyim. Kulüp bir kargaşa içinde gibi görünüyor ve kariyerinde bir sonraki adımı atmasına yardımcı olacak bir antrenörü yok. Fenerbahçe iç sorunlarını çözemezse, teklif gelmesi halinde Kim Min-jae'nin takımdan ayrılması sürpriz olmaz.

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen başkan Ali Koç, yeni teknik direktör ile anlaşılmasının bir-iki haftalık bir süreç olabileceğini söylemişti.

Galatasaray'daki olaylı Fatih Terim ayrılığı sonrası Burak Elmas'tan yeni hoca açıklaması: Domenec Torret ile anlaştık

KIM-MIN-JAE 3 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Sezon başında Çin Kulübü BJ Guoan'dan 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 25 yaşındaki savunma oyuncusu Fenerbahçe formasını maçta giydi.

Güney Kore Milli Takımı'nda da 37 kez görev alan ve 3 gol kaydeden Kim Min-jae'nin güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Galatasaray 4,2 milyon liraya satmıştı... Erencan Yardımcı'nın yeni takımı belli oldu