''Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yola devam'' Maçın ardından duyurdu

Gaziantep FK'yi de mağlup ederek ligde üst üste 7; son 11 maçta ise 10. galibiyetini alan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın akıbeti merak konusu oldu. Konuya ilişkin usta gazeteci Şansal Büyüka, sürpriz bir çıkış yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Jorge Jesus görüşmesinin üzerinden henüz çok bir süre geçmezken Şansal Büyüka, Ali Koç'un İsmail Kartal ile yola devam edeceğini yazdı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal başta Ali Koç olmak üzere kimsenin beklemediğini yaptı; kafaları karıştırdı... 13 Şubat'tan bu yana Spor Toto Süper Lig'de oynanan 11 maçın 10'unu kazanan İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si, İttifak Holding Konyaspor'u da geçerek ligde ikinci sıraya yerleşti ve UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme vizesi için avantajlı konuma geldi.

Rıdvan Dilmen'den ortalığı karıştıracak "yasa dışı dinleme" iddiası!

Takımın başına geldiğinde sezon sonuna kadar anlaşan Kartal'ın bu başarısı, "Acaba önümüzdeki sezon devam edilecek mi?" sorusunu beraberinde getirdi. Tüm Fenerbahçelilerin kafasını karıştıran konuyu ünlü gazeteci Şansal Büyüka köşesinde taşıdı. Büyüka, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal ile önümüzdeki sezon da devam edeceğini yazdı.

Erman Toroğlu'ndan olay sözler: İsmail Kartal, Ali Koç'un kucağına bombayı koydu

"ALİ KOÇ DÖNER DOLAŞIR İSMAİL KARTAL İLE DEVAM EDER"

Şansal Büyüka'nın Milliyet gazetesindeki köşesinde konuya ilişkin ilgili kısım şöyle:

Koca bir hafta gazete manşetlerinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Portekizli ünlü hoca Jorge Jesus'un Lizbon'da buluşma haberleri vardı... Fotoğraflar yayınlandı... Haber yalan-dolan değildi, başkan Ali Koç'un da alternatif hoca arayışları doğaldı... Ancak buluşmanın, medyada patlaması iş başındaki hoca için sıkıntı yaratabilir, güven ve moral duygularının temeline dinamit koyabilirdi... Ancak gördük ki, İsmail Kartal 'tam konsantrasyon' işinin başında... Aklın yolu bir... Ali başkan dolaşır, Jorge Jesus dahil çeşitli hocalarla görüşür, son noktada İsmail Kartal ile devam eder... Doğrusu da bu... 'Son noktada' dememin nedeni, Ali başkanın her kararı son noktada veriyor olmasından...

"Kendinizi İsmail Kartal'ın yerine koyun..." Maç sonu olay sözler