Fenerbahçe'de işler karıştı! Joachim Löw'den Ali Koç'u şoke eden talep

Fenerbahçe'de teknik direktörlük için düşünülen ilk isim olan Joachim Löw'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Joachim Löw, kanunlarını tek tek Başkan Ali Koç'a bildirdi. Buna göre tesislere girişte Ali Koç bile Löw'den izin alacak. Ayrıca altyapı da Alman çalıştırıcıya bağlanacak.

Sezonu İsmail Kartal ile tamamlayacak olan Fenerbahçe'de yeni sezondaki hedef Joachim Löw ile çalışmak. EURO 2020'den sonra Almanya ile yollarını ayıran Löw'le, Sarı-Lacivertliler arasındaki görüşmeler devam ediyor. Yıllık 4-5 milyon Euro'luk maaşının dışında gelmesi halinde kendi takımını kurması konusunda gerekli sorumluluğun kendisine verilmesini isteyen tecrübeli hocanın, son olarak isteklerine yenilerini eklediği öğrenildi.

JOACHİM LÖW. SEZON SONUNU BEKLİYOR

Alman hocanın, altyapının da kontrolünü istediği ve buraya kendi seçeceği hocaları getirmek niyetinde olduğunu belirtti. Löw'ün, altını çizerek Başkan Ali Koç ve yöneticiler de dahil olmak üzere Samandıra'ya kim gelmek istiyorsa önce kendisini arayacağı ve onun onayıyla ziyaretlerin gerçekleşmesini talep ettiği bildirildi. Kesin kararını sezon sonunda vermeyi düşünen deneyimli teknik adamın, Real Madrid'in de kendisiyle ilgilenmesi sebebiyle son ana kadar İspanyol devini bekleyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

OLMAZSA SCHMİDT YA DA JESUS

62 yaşındaki çalıştırıcının, Real'in başına geçme fırsatını kaçırmak istemediği konuşuluyor. Kanarya'nın ise Löw'den olumsuz bir yanıt alması halinde görüştüğü diğer iki isimden önceliğini PSV'den ayrılma kararı alan Roger Schmidt'e vereceği, üçüncü adayının da Jorge Jesus olacağı bilgisine ulaşıldı.

(Fanatik)