Fenerbahçe'de her şey Jorge Jesus'a bağlı

Fenerbahçe'de tüm transfer planlaması, Portekizli hocanın yanıtına bağlı. Tecrübeli çalıştırıcının son durumu netleştikten sonra düğmeye basılacak.

AKŞAM

Gelecek sezonun yapılanması için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, Jorge Jesus'un cevabını bekliyor. Portekizli teknik adamın kararını bildirmesinin ardından gidecek isimlerin ve yeni transferlerin durumu netleşecek.

Attila Szalai, Kim Min Jae, Crespo, Osayi Samuel ve Zajc gibi sarı lacivertli isimlere, birçok Avrupa kulübünün ilgisinin olduğu gelen haberler arasında. Ancak Sarı-Lacivertli yönetim yeni bir teknik adamla anlaşmaya varmadan, oyuncularına gelen tekliflere net yanıt vermek istemiyor.

Öte yandan Flamengo taraftarları, Paulo Sosa ile yaşanan krizin ardından tekrar Jorge Jesus'u takımın başında görmek istiyor.

ESPN Brasil'in haberine göre; Jesus'a Brezilya'ya dönmesi için büyük bir baskı var. Tecrübeli çalıştırıcı daha önceki açıklamalarında bu kapıyı kapatmamıştı. Ancak önceliğinin Avrupa'da bir takım çalıştırmak olduğu biliniyor. Kanarya, şu anda en büyük favori konumunda bulunuyor. Kısa süre içinde Jesus'la ilgili durumun olumlu veya olumsuz şekilde netlik kazanması bekleniyor.