Fenerbahçe'de gözler Moussa Marega'ya çevrildi! Aynı taktik uygulanacak...

Fenerbahçe, Szalai, Mesut ve Osayi-Samuel ile 3 yeni isme imza attırdı. Şimdi de gözünü Moussa Marega'ya çevirdi. Sözleşmesi bitecek olan Marega için Samuel taktiği izleniyor.

Sarı-Lacivertliler, sezon başında olduğu gibi ara transfer döneminin de en dikkat çeken takımı oldu. Attila Szalai ile başlayan bombardıman, Mesut Özil ve Bright Osayi-Samuel ile devam etti. Fenerbahçe’nin durmaya da niyeti yok. Şimdiki gündem Porto’nun yıldızı Moussa Marega... Golcü oyuncunun Portekiz temsilcisi ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fenerbahçe, aynı Osayi-Samuel’de olduğu gibi ilk olarak Marega ile önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak bir anlaşma yapmaya çalışıyor. Taraflar arasındaki görüşmeler olumlu ilerliyor.

DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro. Golcü futbolcu bu sezon ligde forma giydiği 15 maçta 6 gol 2 asiste imza attı.

‘Bize teklif gelmedi’

Sonraki hedef ise yine Osayi-Samuel transferindeki gibi Porto’yu, oyuncuyu şimdi satmaya ikna etmek olacak. Portekiz ekibinin başkanı Pinto da Costa, konuyla ilgili yaptığı açıklamada , “Marega’nın menacerine gelen teklifler olduğunu duyuyoruz. Ancak bize henüz resmi bir teklif gelmedi” dedi. 

(Fanatik)