Fenerbahçe'de geçiş dönemi hocası İsmail Kartal

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kovduğu 3. ismi Fenerbahçe'nin başına getirdi. Fenerbahçe, haziran ayına kadar İsmail Kartal'la anlaştı. Yeni sezonda ise takım Alman çalıştırıcı Joachim Löw'e emanet edilecek.

AKŞAM

Beşiktaş derbisinin ardından Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe, sezon sonuna kadar takımı, eski teknik direktörü İsmail Kartal'a emanet etti. Dün kulüpten yapılan açıklamada; "Bu geçiş döneminde camiamızın önemli değerlerinden biri olan, 2014-2015 sezonunda da Futbol Takımımızı yönetmiş olan İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin kendisine ihtiyacı olduğu her anda kayıtsız ve şartsız göreve hazır olduğunu ifade etmiş, kulübümüz sezonun geri kalan dönemi için İsmail Kartal ile anlaşma sağlamıştır. İsmail Kartal hocamıza, özverili yaklaşımı için teşekkürlerimizi ifade ediyoruz." denildi.

İsmail Kartal'ın Mesut Özil sözleri yeniden gündemde! Fenerbahçe tespiti olay olmuştu

3.5 YILDA 8. TEKNİK ADAM

Başkan Ali Koç, bu hamlesiyle eski başkan Aziz Yıldırım'ın kovduğu üçüncü ismi Fenerbahçe'nin başına getirmiş oldu. Ali Koç, daha önce de Yıldırım'ın gönderdiği, Ersun Yanal ve Pereira'yla sözleşme imzalamıştı. Öte yandan; Kartal, Başkan Koç'un 3.5 yıllık görev süresinde çalışacağı 8. teknik adam olacak. Başkan Ali Koç'un Almanya'ya gittiği ve sezon sonu için Joachim Löw'le bir görüşme gerçekleştireceği de öğrenildi.

Fenerbahçe, Joachim Löw ile el sıkıştı!

"KABUL EDİLEMEZ"

Kartal, futbolcularına, "Şu anki durumu hiçbir Fenerbahçeli kabul etmiyor. Ama her şeyi tersine çevirebilecek bir oyuncu grubumuz var." dedi. Mesut, "Biz her sorumluluğu almaya hazırız." diye konuştu. Gustavo da, "Elimizden geleni yapacağız." yorumunu yaptı.

İsmail Kartal: Hayatım bu şehirde, bu kulüpte geçti

ALMAN BASINI: "İSTANBUL'UN ÇÖKÜŞÜ"

Öte yandan Alman basını, Türkiye'nin 3 büyük kulübü Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın sportif ve ekonomik açıdan büyük hayal kırıklığı yaşadığını yazdı. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da teknik adam değişikliğine gittiğine vurgu yapılan haber; "İstanbul'un düşüşü" başlığı ile verildi.

İsmail Kartal sonrası Serhat Akın'dan Ali Koç'a olay gönderme