Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'ndan Mata atağı

Sarı lacivertliler, kısa süre içinde dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katabilir.

Fenerbahçe, transferde taraftarını havalara uçuracak bir girişime imza atmaya hazırlanıyor...

Son olarak Süper Lig'in 34. haftasında Rizespor'u sahasında konuk eden sarı lacivertliler, rakibini 3-1 mağlup etmişti. Fenerbahçe, 2019-20 sezonunu 7. sırada tamamladı ve Avrupa kupalarına dahi katılamadı.

Gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kadrosunu daha kaliteli yapmak adına 'A sınıfı' bir transfer hazırlığında.

Aktarılan bilgilere göre dünyaca ünlü yıldız futbolcu, Fenerbahçe'nin transfer teklifini kabul etmeye hazır.

İşte Fenerbahçe'nin hedefindeki dünya yıldızı ve uluslararası basında çıkan o haber;

"Manchester United'ın yıldız orta saha oyuncusu Juan Mata'nın yeni adresi Türk devi mi olacak? Mata, Fenerbahçe'yi mi seçecek?

Önümüzdeki haftalarda şaşırtıcı bir transfer gerçekleşebilir. Deneyimli oyuncu Old Trafford'dan ayrılabilir.

Ole Gunnar Solskjær, gelecek sezondan itibaren Manchester United'da önemli değişikliklere imza atmak istiyor. Norveçli hocanın ayrılmasını istediği isimlerden biri de, bulunduğu pozisyona daha iyi bir ismi katmak istediği Juan Mata.

TÜRKİYE'Yİ SEÇECEK Mİ?

İngiliz basınında yer alan habere göre Fenerbahçe Mata ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Ayrıca İspanyol star, Türkiye'den gelen teklifi kabul etmeye hazır.

Mata için bir diğer seçenek La Liga'ya dönmek olacak. Mevcut durumda sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam ediyor. Manchester'ın para kazanmak için son şansı.

32 yaşındaki futbolcu Ocak 2014'te Chelsea'den Manchester'a taşınmıştı. Kırmızı şeytanlar onun için 44 milyon euro ödemişti.

Bu sezon Mata İngiltere'de sadece 19 maça çıktı ve 2 asist ürettti. Milli yıldız İspanya formasıyla da 44 maçta 10 gol buldu."

(Fotomaç)