Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu istifa ediyor! Yerine gelmesi planlanan isim ise...

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu'nun, yönetimin önünü açmak için istifa kararı aldığı öğrenildi. Açıklamanın ise bugün yapılması bekleniyor.

AKŞAM

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Emre Belözoğlu'nun, yönetimin önünü açmak için istifa edeceği öğrenildi. Emre Belözoğlu'nun bu konu ile ilgili detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

Sarı-Lacivertli kulübün 1 numarası Ali Koç'un haziran ayında yapılacak seçimlerde aday olacağı da belirtildi. Koç güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için çalışmalara başladı. Başkan Koç, teknik direktör konusunda henüz bir karar vermedi

KOÇ, LÖW'LE GÖRÜŞECEK

Başkan Ali Koç'un Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Jöachim Löw ile bir görüşme yapacağı belirtildi. Başkan Koç, Alman çalıştırıcı ile yapılan görüşme sonrası son kararını verecek.

Alternatifler arasında yeni sezona Emre Belözoğlu ile başlamak da var. Fenerbahçe yönetimi teknik direktör konusunu kısa süre içinde çözmeyi hedefliyor.

KONFERANS LİGİ BAŞLIYOR

2021 - 2022 Sezonundan itibaren Avrupa'da kupa sayısı üçe çıkıyor ve bu yıl UEFA Konferans Ligi resmen başlıyor... 32 takımın mücadele edeceği ligde 4'er takımdan 8 grup olacak. İlk 2 son 16'ya kalacak. Türkiye'den ise ligi 4.bitiren Konferans Ligi'ne gidecek. Eğer Türkiye Kupası'nı Antalya kazanırsa Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayacak. Elenirse Konferans Ligi'ne gidecek. Kupayı Beşiktaş kazanırsa ligi 5.bitiren Konferans Ligi'ne katılacak.