Fenerbahçe'de Dimitrios Pelkas için flaş iddia! PAOK beklemede

Fenerbahçe'nin sezon başında PAOK'tan 1,6 milyon euroya kadrosuna kattığı Dimitrios Pelkas'la ilgili Yunanistan basınından çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Yunan basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Rubin Kazan'ın talip olduğu Pelkas'ın bir sonraki satışından PAOK'a yüzde 20 pay verecek.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitrios Pelkas'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bu sezon Fenerbahçe forması ile çıktığı 20 Süper Lig karşılaşmasında 5 gol ve 7 asistlik performans ortaya koyarak takımının en başarılıları arasında yer alan Pelkas'ın ismi transfer haberlerinde yer almaya başladı.

Yunanistan'da yayın yapan Sportime'a göre; Pelkas'ın eski takımı PAOK, oyuncunun olası transferini yakından takip ediyor.

PAOK'A BİR SONRAKİ SATIŞTAN YÜZDE 20 PAY İDDİASI

Yunan basını, sezon başında 1.6 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye transfer olan Pelkas'ın kontratında bir sonraki satışından PAOK'a verilecek yüzde 20 pay maddesinin bulunduğunu belirtirken, PAOK'un Pelkas'ın performansını yakından takip ettiğine değiniliyor.

RUBIN KAZAN TAKİPTE! FENER 15-20 MİLYON EURO BEKLİYOR

Sportime'a göre 27 yaşındaki yıldız isim için Fenerbahçe 15-20 milyon euro arası bir gelir beklerken Pelkas'ı isteyen kulüplerin başında Rus ekiplerinden Rubin Kazan geliyor.

Eğer Pelkas 15 milyon euro gibi bir bedelle sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılırsa PAOK'un da 3-4 milyon euro arası bir gelir elde etmesi bekleniyor.

(Fanatik)