Fenerbahçe'de Caner Erkin gerçeği ortaya çıktı! Meğer Ali Koç…

Fenerbahçe'de yaşanan bek krizinin ardından Caner Erkin konusu bir kez daha gündeme geldi. Fenerbahçe sezon başında Caner Erkin'i Fatih Karagümrük'e, Gökhan Gönül'ü ise Çaykur Rizespor'a gönderirken tecrübeli sol bekte kararın sadece teknik ekip değil, başkan Ali Koç tarafından da alındığı ortaya çıktı. Ali Koç'un Caner Erkin'in tavırlarından rahatsız olduğu ve oyuncuyu takımda istemediği belirtildi.

Skorer

Fenerbahçe'de kötü gidişat önlenemezken beklerde yaşanan sorun sonrası Caner Erkin konusu bir kez daha gündeme geldi. İsmail Kartal'la birlikte 4'lü savunmaya geçen Fenerbahçe'de bek krizi gün yüzüne çıkarken Caner Erkin'in takımdan ayrılış süreci yine gündem oldu.

Ve Aaron Boupendza transferi için resmi açıklama geldi! Duyuru gece yarısı...

CANER ERKİN'DE ALİ KOÇ DETAYI

Sezon başında Caner Erkin'i Fatih Karagümrük'e, Gökhan Gönül'ü Çaykur Rizespor'a gönderen Fenerbahçe, söz konusu futbolcuların yerini dolduramadı. Öte yandan Caner Erkin ile yolların ayrılmasının sadece teknik bir karar olmadığı, başkan Ali Koç'un da tecrübeli takımda istemediği belirtildi. Ali Koç'un Caner Erkin'in tavırlarından rahatsız olduğu için oyuncuyla vedalaşma kararı aldığı ortaya çıktı.

Galatasaray Fatih Terim'in oğlum dediği yıldızı zararına gönderdi! Yeni takımı şaşırttı

ORTA SAHADA DA AYNI DURUM YAŞANDI

Fenerbahçe'de benzer bir durum orta saha için de yaşandı. Teknik direktör Vitor Pereira, Ozan Tufan'ın sistemine uymadığını ifade edince yıldız futbolcu Watford'a kiralandı. Pereira ayrılıp İsmail Kartal gelince, orta sahaya ihtiyaç duyuldu ve kısa süre önce gönderilen Ozan Tufan tekrar takıma dahil oldu. Bunların dışında Mesut Özil, Pelkas ve İrfan Can konusunda da sıkıntılar yaşandı. Bu kadar etkili üç yaratıcı oyuncu gerçek anlamda tam kapasitesi ile katkı veremedi. Vitor Pereira, Mesut Özil'i kullanacak doğru sistemi bulamadı. İrfan Can'ı da etkili olduğu bazı maçlarda oyundan aldı.

PELKAS NEREDEYSE HİÇ DÜŞÜNÜLMEDİ

Pelkas'ı ise neredeyse hiç düşünmedi. Bu sezonki başarısızlıkta birçok etken önemli rol oynasa da ana sebep "Varlık içinde yaşanan yokluk" oldu. Sarı-lacivertliler kendi eli ile takıma katkı sağlayacak isimleri gönderdi. Takımdaki etkili isimler için de kendilerini göstereceği sistem ve düzeni kuramadı.

Kim Min-Jae ilki yaşadı, nasibini aldı! Berke Özer eleştirisi: Uğurcan Çakır asla yemezdi