Fenerbahçe'de bomba iddia: Ali Koç'tan seçim kararı; Aziz Yıldırım detayı...

Beşiktaş derbisi sonrası Fenerbahçeli taraftarların hedefinde başkan Ali Koç vardı. Fenerbahçeli taraftarlar Süper Lig'deki dev derbinin ardından Başkan Ali Koç'a tepki gösterdi. Başkan'a patlamış mısır atıldı ve arbede çıktı. “Ali Koç istifa”, “Aziz Yıldırım” sesleri Kadıköy'ü inletti. Öte yandan Ali Koç'un seçim için bir karar vermesi bekleniyor.

AKŞAM

Fenerbahçeli taraftarlar Süper Lig'deki dev derbinin ardından Başkan Ali Koç'a tepki gösterdi. Başkan'a patlamış mısır atıldı ve arbede çıktı. "Ali Koç istifa", "Aziz Yıldırım" sesleri Kadıköy'ü inletti.

Fenerbahçeli taraftarlar, derbinin son bölümünde ve karşılaşmanın bitiminde, yönetime, Başkan Ali Koç'a 'istifa' tezahüratı yaparak tepki gösterdi. Başkan Koç, bu tepkilere alkışlayarak karşılık verdi. Bunun üzerine tribünde arbede yaşandı. Taraftarlardan Başkan Ali Koç'a patlatmış mısır kovası atıldığı da iddia edildi.

Vitor Pereira'dan derbi sürprizi: Taraftarları çıldırttı!

Saha dışında tepkilere devam eden taraftarlar eski başkan Aziz Yıldırım lehine de tezahüratlarda bulundu. Kadıköy'deki tepkinin bir benzeri sosyal medyada da vardı. Karşılaşma sonrası Ali Koç, yönetim kurulu ile Ülker Stadyumu'nda toplandı. Yapılan toplantıda tüm olasılıklar masaya yatırıldı. Başkan Ali Koç, seçime gitme olasılığını gündeme aldı.

Attila Szalai için bomba iddia! Napoli...

SEÇİM KARARI

Ali Koç'un kısa süre içinde bu konuda net bir karar alması bekleniyor. İş insanı Sadettin Saran, olası yeni seçimde başkan adayı olacağını dile getirmişti. Eski başkan Aziz Yıldırım da yaşanan son gelişmeleri takip ediyor.

Neye uğradığını şaşırdı: Ali Koç'a tribünlerden şok tepki! Patlamış mısır fırlattılar...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira maç sonu patladı: Umrumda değil!