Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç sezonu açtı!

Takımla daha fazla vakit geçireceğini açıklayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Topuk Yaylası Tesisleri'ne giderek, teknik heyet ve oyuncularla buluşurken, çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Topuk Yaylası Tesisleri'ne giderek, teknik heyet ve takımla bir araya geldi. Genel Sekreteri Burak Kızılhan, yönetim kurulu üyeleri Ömer Temelli, Selahattin Baki ve Özgür Özaktaç da ziyarette yer aldı.

Geçen sezon şampiyonluğu Sivasspor karşılaşmasında kaybeden sarı-lacivertliler yeni sezon artık işi son maça bırakmak istemiyor. Bu nedenle de takımın başına daha önce takımı çalıştırmış ve ligi yakından tanıyan Vitor Pereira getirildi.

Bu sezon futbol takımı ile tüm yetkisini kullanan Başkan Ali Koç sezon sonuna kadar yakın takibini sürdürecek. Kampta pozitif hava Koç bu doğrultuda ilk adımı dün attı. Topuk Yaylası Tesisleri'ne giderek takımı ve teknik heyeti ziyaret etti. Sezon öncesi futbolculara ve teknik ekibe moral veren Başkan Koç, geride kalan bir haftalık kamp çalışması ile ilgili de detaylı bilgi aldı.

Sarı-lacivertlilerde Vitor Pereira'nın gelişi ile birlikte hava olumluya döndü. Oyuncularıyla birebir iletişim kuran Portekizli teknik adamın bu yaklaşımından oyuncular oldukça memnun.

Kulübü iyi tanıması ve kendisinden beklentilerin de farkında olması sayesinde sanki sarı-lacivertli takımdan hiç ayrılmamış gibi mesai yapan Pereira'nın coşkusu da oyuncuları fazlasıyla etkiledi. Oyuncu grubu ile teknik heyetin kısa süre içinde pozitif bir hava yakaladığı kaydedildi.

Pereira ile sarmaş dolaş

Başkan Ali Koç ziyaret sırasında Vitor Pereira'ya çok yakın ilgi gösterdi. Koç'un büyük umutlarla göreve getirilen Portekizli teknik adamla kucaklaşması dikkat çekti. Oyuncularla tek tek selamlaşan ve sohbet eden Başkan Koç'un, Caner Erkin ve İrfan Can Kahveci'yle şakalaştığı görüldü.

(Milliyet)