Fenerbahçe'de bardak taştı! Rıdvan Dilmen: Vitor Pereira gönderilmeli

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 2-1 kaybettiği İttifak Holding Konyaspor maçının ardından sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira için ''Fenerbahçe'nin başkanı uçakta hocaya sormalı 'Böyle, bu sistemle devam mı?' diye, eğer 'Evet' derse 'Gel kardeşim' deyip gönderilmeli. Geçen hafta da söylemiştim bak bir hafta daha gitti. Ali Koç, değiştirmeli hocayı. Kolay karar değildir ama bu yapılmalı.'' dedi.

Fanatik

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a 2-1 kaybetti, TRT Spor'da "%100 Futbol" programında Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- "Fenerbahçe'nin başkanı uçakta hocaya sormalı 'Böyle, bu sistemle devam mı?' diye, eğer 'Evet' derse 'Gel kardeşim' deyip gönderilmeli. Geçen hafta da söylemiştim bak bir hafta daha gitti. Ali Koç, değiştirmeli hocayı. Kolay karar değildir ama bu yapılmalı. Tren kaçtı kaçıyor... Ayıp mı ya antrenör değiştirmek? Vitor Pereira bu şablonda ısrar ederse, ne olur? 'Getir bakayım sözleşmeni, tazminatın ne kadar bakayım!' derim ve parayı öder gönderirim. Bu sistemle olmaz. Fenerbahçe lider olduğu gün de bu bunu söyledim."

Fener'in hasarı çok büyük! Maç sonucu: İttifak Holding Konyaspor-Fenerbahçe: 2-1

"EMRE BELÖZOĞLU DEVAM ETSEYDİ, ŞU ANDAN DAHA İYİ OLURDU"

- "Fenerbahçe'nin esas sıkıntısı Vitor Pereira, kadrosu değil. Geçen sezondan daha iyi kadro ama sıkıntı hoca! 4'lü oynayan kim gelse, takım daha iyi olur. Emre Belözoğlu devam etseydi, şu andan daha iyi olurdu. Bunu Emre olduğu için söylemiyorum."

- "Ben basit konuşurum. Nerede çokluk, orada çokluk. Koskoca Fenerbahçe takımı 5 kişiyle savunma yapıyor. Gustavo'yu da sayarsak 6. Zaman zaman stoper. Kaleciyi saymadım daha. O da dahil 7. Buna rağmen yenilen goller. İttifak Holding Konyaspor, bugün kazanmayı hak eden takımdı. Birbirlerine alışık oyunculardan kurulu bir takımı korudular."

Ağzındaki baklayı çıkardı! Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan istifa sözleri

"VEDAT MURİÇ LAZIO'DA KALACAK"

- "Fenerbahçe'nin bu lig için güçlü bir kadrosu var. Fenerbahçe'nin liderden 8 puan geriye düşecek bir kadrosu yok. Vedat'a (Muriç) kalsa dünden gelir ama imkansız. Daha bu sabah konuştum. Lazio'da kalacak. Fenerbahçe'ye transferi söz konusu değil. Geçen gün görüştüm, dün görüştüm böyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Tedavideydi. Fakat Mesut Özil bu sistemde olmaz."

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya tepki: Bunun yeri burası değil!

- "İyi futbol , iyi futbolcuyla, doğru düzende oynanır. Fenerbahçe'de iyi futbolcular, doğru düzen dışarıda. Yanlış düzen saha içinde. Serdar Dursun, Fenerbahçe'nin santrforu değil."

- "Benim için şaşırtıcı olmayan bir 11 hafta oldu. Ligin daha 11. haftası, maçların yarısını kazanamamışsınız. Geçtiğimiz yıla göre daha güçlendirilmiş bir kadroyla ama yanlış teknik direktörle benim için sürpriz olmayan bir 11 hafta geride kaldı."

Altay Bayındır'ın gözyaşları... Fenerbahçe'de şok sakatlık

"MESUT İLE GÖRÜŞTÜM"

"Mesut'la geçen gün görüştüm, dün görüştüm böyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Tedavideydi. Fakat Mesut Özil bu sistemde olmaz. Vedat Muriqi ile bu sabah konuştum ama 'Şu an bir teklif yok 'dedi. Vedat'a kalsa gelir ama teklif yokmuş. Maurizio Sarri'den ümitliydi 'Oynarım' diye düşünüyordu ama oynamadığı için mutsuz şu an."

Fenerbahçe'nin kabus gecesi! Kötü haberler peş peşe