Fenerbahçe'de ayrılık kararı! Başakşehir son maçı oldu

Fenerbahçe'nin ligde ve kupada art arda aldığı Galatasaray ve Başakşehir yenilgileri camiada hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Eleştiri oklarının hedefindeki teknik direktör Erol Bulut'a Sarı-Lacivertli yönetimden destek çıkarken, kupa maçında yediği iki hatalı golle Fenerbahçe'yi turnuvadan eden kaleci Harun Tekin ile sezon sonunda kesin olarak ayrılık kararı alındı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli kalecinin kontratı uzatılmayacak. Harun Tekin'in Kanarya'ya maliyeti ise dikkat çekiyor.

Ligde Galatasaray'a, kupada da Başakşehir'e yenilen Fenerbahçe'de sular durulmuyor.

EROL BULUT'A DESTEK

Sarı lacivertli yönetim eleştiri oklarının 1. numaralı ismi Erol Bulut'a destek verdi ve herhangi bir yol ayrımı kararı olmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de kötü performans gösteren futbolcular verilen şansları iyi değerlendiremedi. Kupa maçı sonrasında ayrılık kararı gündeme bomba gibi düştü.

MALİYETİ DİKKAT ÇEKİYOR

Başakşehir karşısında yediği iki hatalı golle Fenerbahçe taraftarının hedefi haline gelen kaleci Harun Tekin, kötü performansına ek olarak kulübe mali açıdan da ciddi bir fatura çıkardı.

2,5 MİLYON EURO BONSERVİS, YILLIK 1,5 MİLYON EURO MAAŞ

2018 yazında Bursaspor'dan bonuslar dahil 2.5 milyon euroya transfer edilen ve 3 yıllık sözleşme imzalanan Harun Tekin'e sarı-lacivertliler senelik 1.5 milyon euro ödemeyi taahhüt etmişti.

AYRILIK KESİNLEŞTİ

Takımdaki 3. sezonunu geçiren ve son iki yılda formasını Altay Bayındır'a kaptıran 32 yaşındaki Harun'un Fenerbahçe'den kazandığı para mayıs sonunda 4.5 milyon euroya ulaşacak. Bonservisiyle birlikte toplamda Fenerbahçe'ye 7 milyon euroya patlayan Harun ile yollar sezon sonu kesin olarak ayrılacak.

2 MAÇTA FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'deki ilk sezonunda 31 maçta görev yapan Harun geçen sezon 8, bu sezon ise şu ana kadar 2 maçta forma giydi.

ELEŞTİRİ YAĞMURU

Fenerbahçeli taraftarlar maç sonrasında kaleci Harun Tekin'in kötü performansı sonrası eleştiri yağmuruna tutmuştu.

(Takvim)