Ali Koç'un en güvendiği futbolcu Fenerbahçe'den ayrılıyor! Servet reddetmişti

Ali Koç'un bir dönem en güvendiği futbolculardan olan Luiz Gustavo Fenerbahçe'den ayrılıyor. Hatırlanacağı üzere Ali Koç geçtiğimiz sezon başında Lyon'dan 7 milyon euroluk teklif almış ancak astronomik rakamı şampiyonluk hayali sebebiyle reddetmişti. Luiz Gustavo'nun yeni sezonda Brezilya'ya döneceği belirtildi.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un göreve geldiğinden beri yaptığı onca transfer arasında belki de en çok güvendiği isim Luiz Gustavo idi. Hatta Ali Koç, geçtiğimiz sezonun başında Lyon'dan 7 milyon euro gibi astronomik bir teklif almış ancak şampiyonluk hedefi sebebiyle Luiz Gustavo'yu satmaya yanaşmamıştı.

ALİ KOÇ'UN GÖZDESİ LUIZ GUSTAVO ÜLKESİNE DÖNÜYOR

Ancak Ali Koç'un pamuklara sardığı Brezilyalı ön liberoda yolun sonuna gelindi. Bu sezon öncesine kadar takımın vazgeçilmezi olan Luiz Gustavo, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle formasını kaybetti. 3 ay sonra 35 yaşına girecek olan futbolcunun 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor ancak tecrübeli ismin yeni sezonda Brezilya'nın yolunu tutacağı belirtiliyor.

ALİ KOÇ BİN PİŞMAN

Ali Koç'un zamanında göndermediği Luiz Gustavo hakkında büyük bir pişmanlık yaşadığı kaydedilirken Brezilyalı ön libero için ülkesinin basınından flaş bir iddia geldi. UOL Esporte'da yer alan haberde ülkelerine geri dönmesi muhtemel 7 Brezilyalı 30 yaş üstü futbolcuya yer verildi ve bu isimler arasında Luiz Gustavo da yer aldı.

LUIZ GUSTAVO'NUN FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 24 maça çıkan 34 yaşındaki futbolcu 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Luiz Gustavo'nun güncel piyasa değeri 1,5 milyon euro.

Gündemi sarsacak Şenol Güneş haberi: Şaka sandım ama 'olay doğru' dediler

Rıdvan Dilmen 'kapris yapar, gönderin gitsin' dedi, Galatasaraylılar şoka girdi!

Metin Tekin Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıkladı: Tam isabet