Fenerbahçe'de Altay Bayındır yuvadan uçuyor! Hollanda devi resmi adımı atıyor

Fenerbahçe'de Altay Bayındır gelişmesi yaşanıyor. Hollanda devi Ajax, Milli file bekçisi Altay Bayındır için harekete geçiyor. Ligini şampiyon olarak tamamlayan Ajax, Onana'nın yerini genç yıldızla doldurmayı planlıyor.

Altay Bayındır yuvadan uçuyor... Fenerbahçe'de bu sezon arzuyla beklenen şampiyonluk gelmese de oyuncularına talip yağmaya devam ediyor. Son olarak Hollanda devi Ajax, sarı lacivertli kulübün Milli file bekçisi Altay Bayındır için devreye girdi.

ALTAY BAYINDIR'A DEV TALİP

Ajax, 24 yaşındaki kaleciyi bir süredir yakından takip ediyordu. Hollanda ekibi, İnter ile anlaşan Andre Onana'nın yerini Altay ile doldurmak için sonunda harekete geçiyor. Ligde 36. şampiyonluğuna ulaşan Kırmızı-Beyazlılar, transfer çalışmalarına hız verdi. Oyuncu izleme komitesinin, " Transfer edilmeli" raporu sonrası Ajax'tan yetkililerin önümüzdeki haftalarda İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye ilk resmi teklifi yapmaları bekleniyor.

YÖNETİM TUTMAK İSTİYOR

Sarı-Lacivertliler, Jesus önderliğinde başlayacak yeniden yapılanmaya kaynak sağlamak için 1 ya da 2 oyuncu satmak zorunda kalabilir. Ancak yönetim, kaptanlığa kadar yükselen ve takımın en önemli parçalarından biri haline gelen Altay Bayındır'ı en az 1 sezon daha kadroda tutmak istiyor. Bu nedenle Ajax'ın Sarı-Lacivertliler'i ikna etmek için çok iyi bir rakamla masaya oturması şart.

(Fanatik)