Fenerbahçe'de Ali Koç'a ''bloke'' suçlaması! ''Aziz Yıldırım dönemine geri mi döndük?''

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u konuk etti, karşılaşmaya saha içi değil saha dışı yaşananlar damga vurdu. Fenerbahçe tribünleri maç öncesi Ali Koç ve yönetimini istifaya davet ederken kombine sahibi bazı taraftarların Passolig kartlarının iptal edildiğini sosyal medya hesaplarından duyurması ise gündem oldu. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım yönetiminin sık sık başvurduğu bu uygulamaya Ali Koç yönetiminin de başvurduğu iddiası taraftarların büyük tepkisini çekti.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe'de sular durulmuyor... Taraftarlar, Ali Koç yönetimi istifaya davet ederken yönetimin bazı taraftarların Passolig kartlarını bloke ettirdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sarı-lacivertli taraftarların bir bölümü, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında yaptıkları tezahüratlarla tepki gösterdikleri başkan Ali Koç ve yönetimi istifaya davet etti.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma için tribündeki yerlerini alan taraftarlar, futbol takımının yaşadığı kötü gidiş nedeniyle başkan Koç ve yönetime tepkisini dile getirdi.

Fenerbahçe taraftarı, "Ali Koç istifa" ve "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira kasırgası: Mesut Özil için şok sözler!

ALİ KOÇ VE YÖNETİMİNE "BLOKE" SUÇLAMASI!

Fenerbahçeli bazı taraftarların kombinelerinin bloke edildiği ve maça giremediği iddiası ise tartışmaları alevlendirdi.

İddiaya göre Fenerbahçe Kulübü, kombine kart sahibi bazı taraftarların Passolig kartlarını iptal ettirdi. Nedeni veya sayısı hakkında henüz bir bilgi yer almazken Fenerbahçe yönetiminden bir açıklama gelip gelmeyeceği ise belli değil.

2018 yılında Aziz Yıldırım'ı devirerek başkanlığa seçilen Ali Koç'un selefi gibi bu uygulamaya gitmesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

"Önceki yönetimin bütün yanlışlarını yapmadan gitmeyeceğiz diye yemin mi ettiniz?" diyen taraftarların tepkisi sosyal medyada gündem oldu.

TARAFTARLARDAN ALİ KOÇ'A VE YÖNETİMİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

İşte o tepkilerden bazıları...