Fenerbahçe'de Ali Koç devreye girdi, transferi bitirdi! ''Bizi küçümsedi'' açıklaması gelmişti...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Sarı-lacivertliler, Fraport TAV Antalyaspor'un ilgilendiği Diego Costa'yı kadrosuna katıyor. Fenerbahçe, Diego Costa'nın tüm isteklerini kabul etti. Antalyaspor Başkanı Diego Costa için, ''6 aylık gelebileceğini söyledi. Şehri ve Antalyaspor'u küçümsediğini fark ettim. Ben de transferden vazgeçtim. Sonrasında 1.5 yıllık teklifimize 'evet' dedi. Bu sefer de ben kabul etmedim.'' açıklamasını yapmıştı.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe transferde büyük oynuyor, Antalyaspor'a transferi direkten dönen Diego Costa'yı bitiriyor... Sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü golcü için tüm imkanlarını zorladı ve transferde mutlu sona ulaştı.

Brezilya basınından Central da Bola'nın haberine göre, sarı-lacivertlilerin, Diego Costa'nın tüm şartlarını kabul ettiği belirtildi. Fenerbahçe'nin, Diego Costa ile kısa süre içerisinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

33 yaşındaki futbolcuya Corinthians'ın da ilgi duyduğu ancak oyuncunun Avrupa'ya geri dönmek istediği ifade edildi.

Beşiktaş'tan bir çalım da Fenerbahçe'ye! Gedson Fernandes'in ardından flaş hamle

ANTALYASPOR, DIEGO COSTA TRANSFERİNDEN VAZGEÇTİ

Antalyaspor'un da listesinde olan Diego Costa için Akdeniz ekibinin başkanı Aziz Çetin, "Diego Costa ile Türkiye'de ilk biz ilgilendik. Transfer görüşmelerini bizzat ben yürüttüm. Kendisine 1.5 ya da 2.5 yıllık sözleşme teklif ettim. Diego Costa 6 aylık gelebileceğini söyledi. Şehri ve Antalyaspor'u küçümsediğini fark ettim. Ben de transferden vazgeçtim. 6 aylık transferler ne yazık ki şehre ve takıma aidiyet duygusu hissetmiyor. Diego Costa sonrasında 1.5 yıllık teklifimize 'evet' dedi. Bu sefer de ben kabul etmedim." ifadelerini kullanmıştı.

Yıldız futbolcu, Atletico Mineiro'da forma giydiği 19 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. 7 Ocak tarihinde Brezilya ekibinden ayrılan Costa, o gün bugündür kulüp arıyor.

Yıldız futbolcu, İspanya La Liga'da çıktığı 205 maçta 73 gol, 38 asist yaparken; İngiltere Premier Lig'de çıktığı 89 maçta 52 gol, 18 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosu açıklandı