Fenerbahçe zorlu Adana Demirspor deplasmanında

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde zorlu Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak. İşte sarı-lacivertlilerin son durumu...

Fanatik

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında zorlu Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak. Kanarya, sezonun en kritik mücadelelerinden birisine çıkmaya hazırlanırken İsmail Kartal'ın maça dair planı, deplasman ekibi adına en belirleyici faktör olacak.

İSMAİL CEZALI, OSAYİ SINIRDA

Demirspor ile oynanacak karşılaşmada kart gören İsmail Yüksek, Adana Süper Lig maçında kırmızı Trabzonspor ile oynanan takımını yalnız bırakacak. Ligde 3 sarı kartı bulunan Bright Osayi-Samuel, Kanarya'da kart sınırında yer alıyor. Nijeryalı futbolcu, bu akşam kart görmesi halinde 13. haftada oynanacak Fatih Karagümrük maçında cezalı duruma düşecek.

TÜM GÖZLER YİNE DZEKO'DA

Konferans Ligi'ndeki Ludogorets deplasmanında yedek bekleyen Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko, Adana Demirspor karşılaşmasında formasına kavuşacak. Süper Lig'de Kadıköy'de 3-2 kaybedilen Trabzonspor mücadelesinde gol atamayan Boşnak yıldız, bu sezon 15 resmi maçta 6 asist ve 12 golle oynadı.

37 yaşındaki forvet, ligdeki 11. karşılaşmasında 10 gole (3 de asisti var) ulaşarak Galatasaray'dan Icardi ile krallık yarışında kapışıyor. Deplasmanda oynadığı son iki lig maçında da gol sevinci yaşayan tecrübeli futbolcu (toplam 4 gol), üst üste 3 ve daha fazla dış saha karşılaşmasında fileleri havalandırdığı son dönemi Aralık 2019-Ocak 2020 arasında Serie A'da Roma formasıyla yaşamıştı.