Fenerbahçe yönetiminden Jose Sosa'ya sürpriz telefon: Tatili bırak, hemen gel

Fenerbahçe yönetimi, Bodrum'da tatilini sürdürdüğü sırada Jose Sosa'yı arayıp acil toplantı için İstanbul'a çağırdı. Yapılan toplantıda Arjantinli yıldızla ipler kopma noktasına geldi. İşte yaşananlar…

Arjantinli yıldız Jose Sosa, Bodrum'da sürdürdüğü tatil esnasında bir telefon alarak apar topar İstanbul'a çağrıldı.

Sosa, Bodrum'daki tatilinde bir otelin sahilinde görüntülenmiş ve Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk'la da bir araya gelmişti.

APAR TOPAR İSTANBUL'A

Yönetimin çağrısı üzerine Bodrum'da sürdürdüğü tatilini yarı bırakarak İstanbul'a gelen Arjantinli yıldız ile dün bir görüşme gerçekleştirildi.

GÖRÜŞMEDE BELÖZOĞLU DA YER ALDI

Görüşmede geçen sezonu Futbol A Takım Direktörü olarak tamamlayan ve Fenerbahçe'yi son haftaya kadar şampiyonluk yarışında tutan ancak sarı lacivertlilerdeki geleceği belirsizliğini koruyan Emre Belözoğlu da yer aldı.

İPLER KOPUYOR

Sosa, tercümanla birlikte kulübe görüşmeye gitti. Geçen sezon başında 2 yıllık sözleşme imzalanan Jose Sosa ile ipler kopma noktasına geldi.

AYRILIK YAŞANABİLİR

Sarı lacivertli yönetimin 35 yaşındaki futbolcunun yaklaşık 2 milyon euroluk yüksek ücretini ve yaşam tarzından duydukları memnuniyetsizliği dile getirdiği ve taraflar arasında ayrılığın yaşanabileceği öğrenildi.

TEKRAR BULUŞACAKLAR

Taraftarların görüşmede anlaşmaya varamadığı ve kısa süre içerisinde tekrar bir araya geleceği dile getirildi.

HAYALİ ESTUDİANTES

Aktif futbolculuk kariyerinin son dönemlerini yaşayan Jose Sosa'nın gönlünde ise futbolu altyapısından yetiştiği ülkesi Arjantin'in köklü takımlarından Estudiantes'te noktalamak yer alıyor.

BELÖZOĞLU TAKIMDA KALMAZSA ÜLKESİNE DÖNMEK İSTİYOR

2007'de Estudiantes'ten 9 milyon euro bonservis bedeli ile Bayern Münih'e transfer olan Sosa, Emre Belözoğlu'nun takımda kalmaması durumunda ülkesine dönmek istediği öğrenildi.

(Hürriyet)