Fenerbahçe yıkıldı! Jorge Jesus'un gözdesine 13 milyon euroluk teklif

Jorge Jesus önderliğindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Jorge Jesus'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Andreas Pereira için İngiltere Premier Lig ekibinin 13 milyon euroyu hazırladığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertlilerin gündeminde olduğu iddia edilen isimlerden biri de Andreas Pereira idi. Jorge Jesus'un çok istediği yıldız futbolcu için Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

JORGE JESUS'UN GÖZDESİ ADA YOLCUSU

UOL Sports'un haberine göre Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye istediği Andreas Pereira için İngiltere Premier Lig'in çiçeği burnunda ekibi Fulham devreye girdi. Ada temsilcisinin oyuncu için kesenin ağzını sonuna kadar açtığı belirtildi.

13 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Habere göre Fulham, Andreas Pereira için tam 13 milyon euroyu hazırladı. Bu şartlar altında Fenerbahçe transferde geri adım atmak zorunda kaldı. Sarı-Lacivertliler, Jorge Jesus'un kadrosunda görmek istediği yıldızda hüsrana uğrarken listedeki diğer adaylar için harekete geçildi.

Geçtiğimiz sezonu Flamengo'da kiralık geçiren 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Brezilya ekibiyle çıktığı 28 maçta 2 gol, 2 asistlik istatistik yakalamıştı.