'Yeni Anelka' Fenerbahçe'ye! Taraftarları şimdiden heyecan sardı

''Yeni Anelka'' olarak lanse edilen Randal Muani, menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildi. Nantes forması giyen Randal Kolo Muani, Fransa Ligue 1'de çıktığı 23 maçta 8 gol, 4 asistlik performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Oyunuyla Fenerbahçe'nin efsane ismi Nicolas Anelka'ya benzetilen Randal Kolo Muani'nin piyasa değeri 12 milyon euro.

Fenerbahçe'de Randal Kolo Muani sesleri... Önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başlayan Fenerbahçe'ye "Yeni Anelka" Kolo Muani önerisi geldi. Nantes forması giyen Randal Muani'nin menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildiği belirlendi. Fransız yıldız bu sezon Ligue 1'de 23 maçta 8 gol atıp 4 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün takımı Altınordu'da neler oluyor? Kimse bu duruma anlam veremiyor

MUANI İÇİN ARAŞTIRMA YAPILDI

Takvim'in haberine göre, sezon sonu Nantes ile sözleşmesi bitecek olan Muani'nin sarı-lacivertli kurmaylar tarafından mercek altına alındığı ifade edildi. 7 kez Fransa U21 milli takımının formasını giyen 23 yaşındaki forvete çok sayıda talibin olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe'nin Muani ile ilgili maliyet ve performans araştırmaları yaptığı öğrenildi.

Galatasaray'dan Emre Kılınç kararı! Fatih Terim yüzüne bakmamıştı

MUANI'NİN FİYATI 12 MİLYON EURO

Kongo asıllı olan genç yıldız 1.87 cm boyuna rağmen atletik özellikleri ile ön plana çıkıyor. Nantes altyapısında yetişen Randal Kolo Muani'nin güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Fransız forvet hem forvetin en ucunda hem de iki kanatta oynayabiliyor.

Bomba iddia: "Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran olacak"