'Fenerbahçe Wahbi Khazri ile görüşüyor' iddiası gündeme oturdu

Fenerbahçe için Wahbi Khazri iddiası gündeme geldi. Tunus basını, Fenerbahçe'nin Wahbi Khazri ile görüştüğünü öne sürdü. 30 yaşındaki forvet oyuncusu St. Etienne formasıyla Ligue 1'e harika bir başlangıç yapmış ve birkaç gün önce Metz'e 68 metreden harika bir gol atmıştı.

Fenerbahçe'nin St. Etienne ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Wahbi Khazri ile ilgilendiği öne sürüldü. Tunus basını, Fenerbahçe'nin Wahbi Khazri ile görüştüğünü iddia etti. Haber detayında oyuncunun Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı ve Mesut Özil ile başarılı olabileceği belirtildi.

WAHBI KHAZRI 12 MAÇTA 7 GOL ATTI

Profesyonel kariyerinin en iyi sezon başlangıçlarından birini yaşayan Khazri, Fransa Ligi'nde oynadığı 12 lig maçında 7 kez rakip fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu, ülkesi Tunus'un da Dünya Kupası Elemeleri'ndeki 4 karşılaşmasında 3 gol sevinci yaşadı.

379 MAÇTA 153 GOLE DİREKT ETKİ

Kariyerinde Bastia, Bordeaux, Sunderland, Rennes ve St.Etienne formaları giyen Khazri, 379 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 95 kez rakip fileleri havalandıran Tunuslu futbolcu, 58 de asist yaptı.