Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sezer Öztürk trafikte dehşet saçtı

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Sezer Öztürk, Şile'de dehşet saçtı. 1 kişiyi öldürüp 4 kişiyi yaralayan Sezer, gözaltına alınıp nöbetçi mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Sezer Öztürk, Şile'de dehşet saçtı! Sezer Öztürk, trafikte yol verme tartışması sonucu bir kişiyi öldürdü, dört kişiyi yaraladı.

İddiaya göre, yabancı plakalı araçla gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi. Halil İbrahim S. yol vermek istediği sırada ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

SEZER ÖZTÜRK KAÇTI

Lüks otomobilinden ateş açan Sezer Öztürk hızla olay yerinden uzaklaştı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada Halil İbrahim S. hayatını kaybetti. Baba Haydar G., ağabey Duran S. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. ise yaralandı.

Olayı gören mahalle sakini Emre Sepetçi: Ölen arkadaş buradan koşmaya başladı, onları kovalamış. "Siz karışmayın, sizlik bir durum yok, hedefim o " dedi. Silahı çatır çatır sıkmaya başladı, adamı öldürdü.

Sezer Öztürk tutuklandı

1 kişiyi öldürüp 4 kişiyi yaralayan Sezer Öztürk, nöbetçi mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?

3 Kasım 1985 Almanya doğumlu Sezer Öztürk futbola Bayer Leverkusen altyapısında başladı. 2004 yılında Alman ekibinin A takımına yükselen Sezer Öztürk sırasıyla Nürnberg, Manisaspor ve buradan da Eskişehirspor'a transfer oldu. Eskişehirspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sezer Öztürk. 2011-12 sezonu başında 2,75 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Sezer Öztürk, 2 yıl sonra 1,5 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu. Siyah-Beyazlılarda yokları oynayan Sezer Öztürk, sırasıyla Başakşehir ve Eskişehirspor'a kiralandı.

Sezer Öztürk 30 yaşında sürpriz bir şekilde futbol kariyerini noktaladı. Futbolu bıraktıktan sonra vücut geliştirme yapan Sezer Öztürk, dış görüntüsüyle dikkat çekiyordu.