Fenerbahçe transferde hız kesmiyor! Sırada Mehdi Taremi var

Sezon sonu yaklaşırken Fenerbahçe için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin Porto'da forma giyen Mehdi Taremi'yi listesine aldığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçe iki kupa hedefini sürdürürken, transfer çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. Önce Wilfried Zaha daha sonra Dominik Livakovic kulüple anılırken Portekiz basınından yeni bir transfer iddiası daha geldi.

MEHDI TAREMI HAMLESİ

Portekiz basınındaki habere göre Fenerbahçe, Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Porto'nun forveti Mehdi Taremi'yi transfer listesine dahil etti.

JORGE JESUS KALIRSA...

Haberde, transferdeki en önemli etkenin Portekizli teknik direktör Jorge Jesus olduğu belirtilirken, futbolcunun tercihinde Jesus'un Fenerbahçe'de kalmasının büyük etkisi olacağı aktarıldı. İranlı yıldızın, ilk tercihinin Premier Lig'de oynamak olduğu belirtilirken, Jorge Jesus kalırsa Fenerbahçe'ye olumlu bakacağı kaydedildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Porto formasıyla 48 maça çıkan Taremi, bu maçlarda 26 kez fileleri havalandırırken 13 asist yaptı.

TÜRK FUTBOLSEVERLER YAKINDAN TANIYOR

2016 yılında İran'ın Persepolis takımından Rize'ye transfer edilen Taremi, imza attıktan kısa süre sonra ülkesine dönüp eski takımı ile tekrar anlaşmaya varmıştı. İranlı futbolcunun bu hukuksuz girişimi sonrasında Rizespor, FIFA'ya başvurmuş; Taremi'ye 4 ay men, Persepolis'e 2 dönem transfer yasağı cezası verilmişti.