Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri sarı lacivertli taraftarların merak konusu. Son FB transferleri arasında Lucas Lima’nın Instagram paylaşımı sarı lacivertli taraftarları merakta bıraktı. Bu sezon Isla, Kameni, Dirar, Valbuena ve Mehmet Ekici ile gücüne güç katan sarı lacivertli ekipte taraftarlar yeni sezonu dört gözle bekliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Sturm Graz maçı öncesi işte 26 Temmuz Fenerbahçe transfer haberleri.
FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ (26 TEMMUZ 2017)
Fenerbahçe'nin gündeminde olan Brezilyalı Lucas Lima, sosyal medyadan müjdeyi verdi. Sambacı, Instagram'dan sarı-lacivertli kalp şeklinde bir fotoğraf paylaştı.
Bu mesaj sarı-lacivertli taraftarların heyecanlanmasına sebep oldu. Forvet transferinde henüz sonuç alamayan Fenerbahçe'nin Strum Graz maçı öncesi eli kolu bağlandı.
Robin Van Persie'nin sakatlanması ve forvet transferinin gerçekleşmemesi sonrasında Aykut Kocaman'ın ekibinde forvet hattında yalnız genç Ahmethan kaldı.
Fernandao'nun ismi UEFA listesine yazılmazken Strum Graz karşısında forvette Ahmethan ve Aatıf'ın isimleri ön plana çıktı.
BEN ARFA’DAN KÖTÜ HABER
Yıldız oyuncunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi adına konuşan Michel Haddad, "Sayın Çetinkaya'nın Paris'e geldiğini ben de duydum. Ancak Hatem'in kararı net. Görüşme olsa bile bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek. de Hatem'in, geleceği için PSG'den tavsiye almasına gerek yok. Şu anki görüntüde takımda kalıyor. Ancak şunu kesin bir dille söyleyebilirim ki Ben Arfa, Fenerbahçe forması giymeyecek. Kararı bu yönde" ifadelerini kullandı.
Sarı Lacivertliler'de idari menajer Hasan Çetinkaya son olarak Paris'e gitme sebebinin özel işleri olduğunu ve Ben Arfa transferiyle alakalı olmadığını belirtmişti.
DUJE COP İDDİASI
İtalyan basını, santrfor arayışını sürdüren Fenerbahçe'nin, Cagliari'nin forveti için 3 milyon Euro'yu gözden çıkardığını, İtalyan ekibininse 5 milyon Euro istediğini yazdı.
Simon Kjaer Sturm Graz maçı kadrosunda yok iddiası
İHA'nın geçtiği habere göre; UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, ilk maç için Avusturya'ya giderken takımın en önemli isimlerinden olan Simon Kjaer kadroda yer almadı.
İtalya'nın Milan ve İspanya'nın Sevilla takımlarının transfer listesinde olan Danimarkalı futbolcu, Fenerbahçe ile Avrupa maçına çıkması durumunda yeni takımında Avrupa'da forma giyemeyecek.
Bu durumda transferin riske gireceğini düşünen yönetim ve teknik heyet, Kjaer'i Avusturya kafilesine dahil etmedi. Bilindiği gibi Sevilla, Simon Kjaer'i transfer etmek istediğini açıklamış ve Fenerbahçe'yle görüştüklerini ifade etmişti.