Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'den hücum bölgesine sürpriz hamle!

Son dakika Fenerbahçe (FB) transfer haberleri: Hes Kablo Kayserispor'u güzel bir oyunla 3-0 geçen Fenerbahçe, dünyaca ünlü transferi Mesut Özil'in ardından bir bomba daha patlatmak üzere...

Yaz transfer döneminde olduğu gibi kış transfer döneminde de en çok konuşulan takım olmayı başaran Fenerbahçe; Mesut Özil, Attila Szalai ve Bright Osayi-Samuel'in ardından kadrosuna bir ismi daha katmak için harekete geçti.

BİR GOLCÜ DAHA...

Milliyet'te yer alan habere göre, daha önce Thiam, Kemal Ademi, Samatta ve Cisse'yi kadrosuna katan ve istediği performansı alamayan Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu bir golcü transferi daha yapmak istiyor.

Galatasaray transfer haberleri: ÖZEL! İrfan Can, kararını verdi!

İLK İSİM DZEKO'YDU

Fenerbahçe bu kapsamda golcü transferi için harekete geçti ve 10 gün önce Roma'nın yıldız golcüsü Edin Dzeko için nabız yokladı. Ancak İtalyan kulübü sarı lacivertli ekipten bonservis bedeli isteyince bu transfer hikayesi başlamayan bitti.

Fenerbahçe'de her şey tıkırında! 3-0

GOLCÜ TRANSFERİ ÇİN'DEN

Çalışmalara tüm hızıyla devam eden sportif direktör Emre Belözoğlu'nun forvet hattına düşündüğü ismin Çin'den olduğu ortaya çıktı. Sarı lacivertliler, Çin Ligi'nde Tiençin Taida forması giyen Francisco "Tiquinho" Soares'un transfer durumunu sorguladığı öğrenildi.

Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması

FORMÜL KİRALAMA

Çin ekibinde mutlu olmayan 30 yaşındaki Brezilyalı golcünün transfere sıcak olduğu öğrenildi. Menajerler de Soares'i İstanbul ekibine kiralık transfer olarak önerildi.

Attila Szalai: Bu rüyanın gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum

91 GOL 23 ASİST

30 yaşındaki Brezilyalı golcü Tiquinho Soares kariyerinde toplamda 218 maça çıktı 91 gol ve 23 asiste imza attı.

Galatasaray transfer haberi: Galatasaray'a Mbaye Diagne transferinde kötü haber! Vazgeçtiler...