29 Aralık Cumartesi Fenerbahçe transfer haberleri FB transfer son dakika gelişmeleri neler

29 Aralık Fenerbahçe transfer haberleri futbol severler tarafından araştırılıyor. Ligin ilk devresinin sona ermesi ve takımların kadrolarını güçlendirme çalışmalarının başlamasıyla birlikte FB transfer son dakika gelişmeleri de gündemdeki yerini koruyor. Fenerbahçe transfer haberlerinde bugün birbirinden çok heyecan uyandıracak isimler ortaya atılıyor. Spor Toto Süper Lig'in ilk devresini küme düşme hattında 17. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ersun Yanal'ın imza töreninde yaptığı açıklamada ''Bu sezon 60 milyon Euro kâr edemezsek FFP'den ceza alabiliriz. Transfer için gözümüzü kararttık. Gerekirse FPP'den ceza alır Avrupa'ya gitmeyiz'' sözlerini kullanmıştı. Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre kesin olarak stoper, sol bek ve orta sahaya takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Trabzonspor'da gözden çıkarılan oyuncular arasında olan Juraj Kucka için transfer girişiminde bulundu. Ancak bu transfer önünde ufak bir engel bulunuyor Ogenyi Onazi'nin sezonu kapatmasıyla beraber Trabzonspor bu ihtimali göze alarak Kucka için gelen teklifleri reddedebilir. 29 Aralık Fenerbahçe transfer haberleri ile ilgili merak edilen gelişmelere sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bonservisi Chelsea’de olan ancak Valencia’da kiralık olarak forma giyen Belçikalı golcü, İspanya’da beklenen patlamayı yapamadı. 14 maçta oynayan ve sadece 1 gol atabilen 24 yaşındaki forveti Valencia bırakmak istiyor. Transfer için devreye bizzat Başkan Koç girecek. Bu transfer olumlu sonuçlanmazsa ikinci aday Santos’ta kiralık sözleşmesi sona erdiği için İnter’e geri dönen Barbosa olacak.

Fenerbahçe transfer haberleri 29 Aralık FB son dakika transfer gelişmeleri neler? Fenerbahçe’de transfer harekatı hız kazandı. Ligin ilk devresinin sona ermesinin ardından futbol kulüpleri transfer piyasasında hareketli günler geçiyor. Fenerbahçe transfer haberleri arasında birbirinden yıldız isimler bulunuyor. ARA transfer dönemi yaklaşırken, Fenerbahçe’de harekat da başladı. Başkan Ali Koç ile Teknik Direktör Ersun Yanal arasında yapılan zirvede takviye yapılması düşünülen mevkilerle, alınabilecek oyuncular masaya yatırıldı. Yanal’ın ilk olarak golcü istediği ve yönetime bazı alternatif isimler sunduğu kaydedildi. Listenin ilk sırasında ise Batshuayi var. Bonservisi Chelsea’de olan ancak Valencia’da kiralık olarak forma giyen Belçikalı golcü, İspanya’da beklenen patlamayı yapamadı. 14 maçta oynayan ve sadece 1 gol atabilen 24 yaşındaki forveti Valencia bırakmak istiyor. Transfer için devreye bizzat Başkan Koç girecek. Bu transfer olumlu sonuçlanmazsa ikinci aday Santos’ta kiralık sözleşmesi sona erdiği için İnter’e geri dönen Barbosa olacak.  İşte, 29 Aralık Fenerbahçe transfer haberleri. Ara transfer dönemi yaklaşırken, Fenerbahçe’de harekat da başladı. Başkan Ali Koç ile Teknik Direktör Ersun Yanal arasında yapılan zirvede takviye yapılması düşünülen mevkilerle, alınabilecek oyuncular masaya yatırıldı. Yanal’ın ilk olarak golcü istediği ve yönetime bazı alternatif isimler sunduğu kaydedildi. Listenin ilk sırasında ise Batshuayi var. Detaylar ve en son haberler ve son dakika gelişmeleri aksam.com.tr'de

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ (29 ARALIK)

TRANSFER AJANDASI KABARIK

ARA transfer dönemi yaklaşırken, Fenerbahçe’de harekat da başladı. Başkan Ali Koç ile Teknik Direktör Ersun Yanal arasında yapılan zirvede takviye yapılması düşünülen mevkilerle, alınabilecek oyuncular masaya yatırıldı. Yanal’ın ilk olarak golcü istediği ve yönetime bazı alternatif isimler sunduğu kaydedildi. Listenin ilk sırasında ise Batshuayi var.

BATSHUAYİ 1 GOL ATABİLDİ

Bonservisi Chelsea’de olan ancak Valencia’da kiralık olarak forma giyen Belçikalı golcü, İspanya’da beklenen patlamayı yapamadı. 14 maçta oynayan ve sadece 1 gol atabilen 24 yaşındaki forveti Valencia bırakmak istiyor. Transfer için devreye bizzat Başkan Koç girecek. Bu transfer olumlu sonuçlanmazsa ikinci aday Santos’ta kiralık sözleşmesi sona erdiği için İnter’e geri dönen Barbosa olacak.

 ZENELİ İÇİN ÖNCELİK KİRALAMA

 Yanal’ın öncelik verdiği bir diğer mevki ise sol kanat. Heerenven’de oynayan ve bu sezon kontratı bitecek olan Arber Zeneli için devreye giren Kanarya önce kiralamaya, olmazsa da bonservisi uygun bir rakama almaya çalışıyor. Kanatta alternatif isim ise Meksika’nın Club America takımında oynayan Diego Lainez. Ancak bu oyuncuyu Ajax’ın da istediği için fiyatının yükselebileceği belirtiliyor.

SERDAR AZİZ'E TEKLİF

Süper Lig'de devre arasına girilmesiyle transferde de hareketli saatler başladı. Önceki gün Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından kendisinden kulüp bulması istenen Serdar Aziz'e sürpriz bir talip çıktı.

Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre Sarı-Kırmızılı kulübün ezeli rakibi Fenerbahçe, tecrübeli oyuncu için devreye girdi. Sarı-Lacivertliler'in Serdar'a senelik 2.5 milyon Euro'luk teklif ettiği öğrenildi.

Teklife sıcak bakan Serdar'dan bonservis sorununu da çözmesi istendi. Yıldız oyunucunun alacaklarına karşılık bonservisini aldıktan sonra Kanarya'ya imza atması bekleniyor.

10 NUMARA BULUNDU

Fenerbahçe'nin bonservisi Chelsea'de olan, Atalanta'da kiralık olarak oynayan Mario Pasalic ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe, Ersun Yanal'ın istediği çok yönlü 10 numarayı, Atalanta'da buldu.

Star'da yer alan habere göre; bonservisi Chelsea'de olan ve İtalyan kulübünde kiralık olarak forma giyen Mario Pasalic için sarı-lacivertliler zemin yoklamaya başladı. 23 yaşındaki oyuncunun hem hücumda iyi bir silah, hem de savunma yönü güçlü bir futbolcu olduğu belirtiliyor.

Bu sezon Chelsea'den kiralanan Hırvat oyuncu, 15 kez lig ve 4 defa Avrupa Ligi eleme karşılaşmasında görev yaptı, 2 gol attı ve 2 de asist yaptı. Ancak istikrarlı olarak ilk 11'de forma giyme şansı bulamadı ve özellikle ilk devrenin son bölümünde sürekli yedek kalarak ancak son dakikalarda şans bulabildi.

Hırvat futbolcu, Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakarken, sarı-lacivertliler hem Atalanta'yla hem de oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Chelsea'yle anlaşmak zorunda. İngilizler, yarım sezonluk bölüm için sorun çıkarmadığı ancak gelecek sezon konusunda haziran ayında görüşme talep ediyor. Atalanta ise transferin gerçekleşmesi için Chelsea'ye ödediği 1 milyon euro'yu istiyor.

HASİC TAKİP EDİLİYOR

Fenerbahçe’de Süper Lig’e ara verilmesinin ardından transfer çalışmaları da başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetime önemli oyuncuların yer aldığı bir transfer listesi sunarken, Hırvatistan basınından Dinamo Zagreb’in alt takımında oynayan Bosna-Hersekli futbolcu Ajdin Hasic ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Haberlere göre Fenerbahçe, Hasic’i isteyen kulüplerin arasında bulunuyor.

Orta sahanın sağ tarafında görev yapan 17 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performansla sarı-lacivertlilerin yanı sıra bir çok takımın da ilgisini çekiyor. Hırvatistan 2. Ligi’nde Dinamo Zagreb’in rezerv takımında forma giyen genç oyuncu, bu sezon çıktığı 5 maçta rakip ağlara 1 gol bıraktı. Hasic, Bosna-Hersek U17, U18 ve U19 takımlarında 22 müsabakada 8 gol kaydetti.

Hasic takibe alındı 

HIRVATİSTAN basınından Dinamo Zagreb’in alt takımında oynayan Bosna-Hersekli futbolcu Ajdin Hasic ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. 

Haberlere göre; Fenerbahçe, Hasic’i isteyen kulüplerin arasında bulunuyor. Orta sahanın sağ tarafında görev yapan 17 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performansla Sarı-Lacivertliler’in yanı sıra bir çok takımın da ilgisini çekiyor. Hırvatistan 2. Ligi’nde Dinamo Zagreb’in rezerv takımında forma giyen genç oyuncu, bu sezon çıktığı 5 maçta rakip ağlara 1 gol bıraktı. Hasic, Bosna-Hersek U17, U18 ve U19 takımlarında 22 müsabakada 8 gol kaydetti.