Fenerbahçe transfer haberi: Omar Colley için görüşmelere başlandı

Mesut Özil, Attila Szalai ve Bright Osayi-Samuel takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın iddiasına göre Sarı-Lacivertliler, Sampdoria'nın Gambiyalı stoperi Omar Colley için görüşmelere başladı.

Devre arasında stopere Attila Szalai takviyesi yapan Fenerbahçe, bir savunmacıyı daha transfer etmek için girişimlere başladı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME YAPILDI

Nicolo Schira'nın iddiasına göre Fenerbahçe, Sampdoria'nın Gambiyalı stoperi Omar Colley'nin transferi için temaslara başladı. 13 Ocak'ta kulübü ile olan sözleşmesini 2025'e kadar uzatan Omar Colley'nin buna rağmen satışa uygun durumda olduğunu belirten Schira, oyuncunun menajeriyle Fenerbahçe ve iki İngiliz kulübünün bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti.

8 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

28 yaşında stoper olarak görev yapan Colley, 2018'de Genk'ten 8 milyon Euro'luk bir bonservis karşılığında İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria'ya transfer olmuştu. Colley, bu sezon Sampdoria formasıyla İtalya Serie A'de 13 maça çıkarken 1 de gol kaydetti.

(Fanatik)