Fenerbahçe transfer haberi: Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe, dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

AA

Fenerbahçe Kulübü, Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sarı-lacivertlilerin internet sitesinden yapılan açıklamada, İngiltere'nin Arsenal Kulübünden bonservissiz şekilde transfer edilen 32 yaşındaki oyuncu ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Mesut Özil, Fenerbahçe'yle ilk antrenmanına çıktı

"Rüya gerçek oldu" başlıklı açıklamada, "Kariyerinde başta Dünya Kupası olmak üzere pek çok başarı ve kupa olan Mesut Özil, bundan sonra çocukluk rüyası olan Fenerbahçe'miz için mücadele edecek. Kendisine sarı-lacivert çubuklu formayla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızların Mesut Özil'e hoş geldin

FENERBAHÇE'DE MESUT ÖZİL SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Fenerbahçe'nin Arsenal takımdan transfer ettiği Mesut Özil, sağlık kontrolünden geçirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni transferimiz Mesut Özil, Acıbadem Altunizade Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti." denildi.

Arsenal'dan Mesut Özil'e veda

LACAZETTE, MESUT ÖZİL'E BAŞARI DİLEDİ

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Alexandre Lacazette, eski takım arkadaşı Mesut Özil'e Fenerbahçe'deki yeni kariyerinde başarı diledi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Fransız futbolcu, "Seninle oynamak ve özellikle Arsenal'deki son asistini gole çevirmek benim için zevkti. Yeni kulübünde başarılar, senin gibi bir 10 numaraya sahip oldukları için şanslılar." ifadelerini kullandı.

Arsenal'e 2017 yılında Olympique Lyon'dan transfer olan Lacazette, Mesut Özil ile üç sezon birlikte forma giymişti.

Alex'ten Mesut Özil'e hoş geldin