Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'nin İrfan Can teklifi belli oldu! Taraftarın sevgilisi takasta...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Galatasaray'ın 1 numaralı transfer gündeminde yer alan İrfan Can Kahveci'ye geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe de talip olmuştu. Sarı-lacivertliler, kısa bir süre içerisinde Medipol Başakşehir ile görüşme gerçekleştirecekken Fenerbahçe'nin Başakşehir'e yapacağı teklif de belli oldu.

Galatasaray'ın çok istediği İrfan Can Kahveci için devreye giren Fenerbahçe yeni bir hamle yaptı. Sarı-lacivertliler, Başakşehir Kulübü'ne mektup göndererek görüşme talebinde bulundu. 25 yaşındaki oyuncu konusunda ciddi olduklarını bildiren Fenerbahçe yönetimi, rakamın belirlenmesi adına toplantı yapmak istediklerini bildirdi.

Fenerbahçe transfer haberi: ÖZEL! Aşk depreşti: Edin Visca, Fenerbahçe'ye doğru...

İŞTE O TEKLİF

Sabah'ta yer alan habere göre, turuncu-lacivertlilerin bu talebe olumlu yanıt verdiği ve zirvenin kısa süre içinde gerçekleştirileceği öğrenildi. Fenerbahçe'nin İrfan Can için 5 milyon euro paranın yanı sıra Deniz Türüç ve taraftarın sevgilisi Serdar Aziz'i takasta önereceği belirtildi.

Okan Buruk'tan İrfan Can açıklaması

"TARAFIMIZA İLETTİLER"

Öte yandan Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt, "Fenerbahçe, İrfan Can ile ilgilendiklerini ve görüşmek istediklerini tarafımıza iletti. Henüz resmi teklif yok. Görüşme gerçekleştireceğiz. Galatasaray'a da İrfan Can için taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz sürüyor." dedi.

Yayıncı kuruluştan flaş hamle: Fenerbahçelilerin tepkisini çeken isimlerin görevine son verildi

BELÖZOĞLU: BENİM YERİMİ DOLDURABİLİR!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, aylar önce katıldığı bir televizyon programında İrfan Can Kahveci'yi istediklerini, hakkında söylediği övgü dolu sözlerle belirtmişti. İrfan Can'ı çok beğendiğini vurgulayan Emre, "Benim yerimi rahatlıkla doldurur. Çok ciddi bir gelişim gösterdi. Ondan çok şey bekliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray transfer haberi: Bu transfer Mesut'u gölgede bırakır! Gedson Fernandes...

Galatasaray transfer haberi: Zamalek, Galatasaray'ın Mustafa Muhammed teklifini kabul etti