Fenerbahçe Trabzonspor maçı radyodan dinle (Lig Radyo)

Fenerbahçe Trabzonspor maçını radyodan dinlemek isteyen futbol severler bunu haberimizden bulabilir. Spor Toto Süper Lig 2.haftasında Fenerbahçe’nin sahasında konuk edeceği ekip Trabzonspor. Sezonun ilk derbisinde nasıl bir skor çıkacağı merak konusu. Fenerbahçe Trabzonspor canlı yayın radyo dinle. İşte, merakla beklenen maçı dinleme yolları.

Fenerbahçe Trabzonspor radyodan dinle yolları haberimizde bulunuyor. Spor Toto Süper Lig 2.haftasında Fenerbahçe’nin rakibi Trabzonspor. Saat 21:45’te başlayacak maçta hakem Ali Palabıyık düdük çalacak ve sezonun ilk derbisi oynanacak. Ligde ilk hafta Göztepe deplasmanında 2 puan bırakan Fenerbahçe, Burak Yılmaz’ın muhteşem dönüşüyle ilk haftayı galibiyetle kapatan Trabzonspor’u konuk edecek. Fenerbahçe, Trabzonspor'a ligde 15 maçtır yenilmeyerek muhteşem bir seri yakaladı. İşte, Lig Radyo canlı yayın Fenerbahçe Trabzonspor dinle.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR RADYO DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇLA İLGİLİ İSTATİSTİKLER

İki takım Süper Lig'de 88 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe bu maçların 38'ini kazanırken, Trabzonspor 22 galibiyet aldı. 29 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takımın son maçında (27 Mayıs 2017), Matus Bero'nun attığı gol, Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 2012'den bu yana ligde attığı ilk gol oldu. 2011 senesinden itibaren Trabzonspor, Fenerbahçe'ye toplam üç gol atabildi. Bu goller Burak Yılmaz  (2) ve Matus Bero'dan geldi.

Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanında 20 yıldır kazanamıyor. Bordo mavililer, Kadıköy'de en son 23 Ağustos 1997'de galibiyet almıştı. Trabzonspor’un bu seriyi sonlandırıp sonlandırmayacağı ise merak konusu.

KADIKÖY'DE İLK 11'LER BELLİ OLDU!

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail, Josef, Mehmet Topal, Alper, Dirar, Valbuena, Van Persie.

Trabzonspor: Onur, Joao Pereira, Durica, Uğur, Mas, Okay, Kucka, Bero, Olcay, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz.