Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı ATV'de

Fenerbahçe Torku Konyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası 2.maçında kendi sahasında karşı karşıya geliyor. İlk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe Torku Konyaspor karşısında tur için bir adım önde.

Fenerbahçe Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verirken Ziraat Türkiye Kupası'nı da almak istiyor. İlk maçta Torku Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe finale çıkmak için büyük bir avantaj yakalamış durumda. Fenerbahçe'ye her türlü galibiyet, beraberlik dışında 2 farklı yenilgiler de yetiyor. Türkiye Kupası'nda finale bakalım kim çıkacak. Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçını canlı izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Bu arada Fenerbahçe'de transfere hız verilmiş durumda. Sarı kanaryalar  Simon Kjaer'in Danimarka Milli Takımı'ndan arkadaşları Andreas Christensen ve Daniel Agger'i listeye aldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşması kapsamında oynanacak Fenerbahçe T.Konyaspor maçı 05 Mayıs Perşembe günü (bugün), saat 19:15'te, ATV kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı Halil Mutlu Meler yönetirken, yardımcılıklarını Alı Saygın Ögel ve Baran Eraslan üstelenecek.

FENERBAHÇE TORKU KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL KADROLAR

T.KONYASPOR: Serkan- Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Traore, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Holmen, Meha, Rangelov

FENERBAHÇE: Volkan, Kjaer, Kadlec, Hasan Ali, Ozan Tufan, Mehmet Topuz, Diego, Volkan Şen, Fernandao, Nani