Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya şok sözler: Aptal, tazminat avcısı, kibirli...

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe'nin İttifak Holding Konyaspor'a 2-1 mağlup olarak ligdeki üst üste 3. yenilgisini almasının yankıları sürüyor. Gazeteci Serdar Ali Çelikler, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira'yı ağır sözlerle eleştiren bir yazı kaleme aldı. Çelikler, Pereira'nın milli arada gönderilmesini savundu.

Gazeteci Serdar Ali Çelikler, Habertürk'teki köşesinde Fenerbahçe'nin öncelikle sosyal medya ile değil, takımla ilgilenmesi gerektiğini vurgulayarak, "Twitter'daki boş beleş, kerameti kendinden menkul bir takım zerzevatın gazıyla iş yapmamak, sıradan bir röportaja bile resmi siteden yanıt verilmezdi. Bu ergen zihniyeti ile sosyal medya ile ilgilenileceğine takımla ilgilenilse 3 maçta 0 çekilmezdi." dedi.

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'deki geleceği belli oluyor

Çelikler'in yazısı şöyle:

- "İyi kalpli olunmazsa ne olur görüyoruz. Rakiplerin ilk şutları gol olur. Son saniyede gol yersiniz. Maça başlarsınız Soner, tarihinde bir daha atamayacağı jeneriklik gol atar. Altay'ı muhtemelen uzun süreliğine kaybedersiniz. Enner ve Gustavo da muhtemelen en azından 3-4 hafta olmayacak gibi. Vurdukların da girmez. Direkte patlar, 2 metreden içeri vuramazsın. Neyse, yönetim için uzun uzadıya yazmaya gerek yok, 3. mektubu yazma zamanları geldi."

- "Vitor Pereira'dan ciddi anlamda şüpheleniyorum. Aptal bir insan değil. Bana göre bilgili de bir hoca. Ama bir insan aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar bekliyorsa Einstein o iş için 'aptallık' demiş. Aptal değilse ne o zaman? Ya tazminatının peşinde zaman geçiren biri, ya da kibirden burnunun ucunu görmeyen bir muhteris. Her halükarda büyük sorun."

Fenerbahçe'de bardak taştı! Rıdvan Dilmen: Vitor Pereira gönderilmeli

"BEN OLSAM MİLLİ ARADA GÖNDERİRİM"

- "Devre biterken 3 oyuncu değiştirdi ve biraz ön alan kalitesi artınca takım biraz hücum edebildi. Konya'nın da müsaade etmesiyle elbette 2. devrenin ortasından itibaren oyun üstünlüğü de görüldü. Heyhat, hafta için Antwerp deplasmanı ve sonra Kayseri maçları çok zor. Ben olsam milli arada hoca değiştirir makul hedef olan kupaya odaklanırdım."

- "Konya'yı tebrik edelim ama bu Fenerbahçe'ye hiç kontra yapamamalarını değerlendirmeleri lazım."

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya tepki: Bunun yeri burası değil!

Ağzındaki baklayı çıkardı! Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan istifa sözleri