FB yeni transfer Vincent Janssen kimdir? Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri Fenerbahçe Diego Costa ve David Silva iddialarıyla çalkalanırken forvet için Vincent Janssen'le anlaşma sağlandı. Sol bek için Cheikh M'Bengue'yle anlaşma sağlandığıda ileri sürüldü. Teknik Direktör Aykut Kocaman bugün 3 mevkiden en az biri için transfer beklediğini belirtti. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Fenerbahçe transfer gündeminde en çok konuşulan iki isimden biri Diego Costa'ydı. Ancak Aykut Kocaman çok uğraşmalarına rağmen bu transferin gerçekleşmediğini açıkladı. İngiliz yayın kuruluşu BBC ise Fenerbahçe'nin Diego Costa transferi için görüşmelerinin sürdüğünü ancak transferin gerçekleşme olasılığının düşük olduğunu yazdı. Kocaman forvete ve kenar bölgesine takviye olabileceğini belirtirken. İki yönlü bir orta sahanın da gelebileceğini, kendi isteğinin bu üç pozisyondan en az birine bir oyuncunun gelmesi yönünde olduğunu açıkladı. Aykut Kocaman, Eljif Elmas'la ilgili olumlu haberler geldiğini, her şey doğru giderse oyuncunun kadroya kaydettirilebileceğini de belirtti.

Fenerbahçe, Tottenham'ın golcüsü Vincent Janssen'in kiralanması için görüşmelerin başladığını web sitesinden duyurdu. 23 yaşındaki Hollandalı golcü İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde kulübümüz, Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur ve Hollanda Milli Takımı’nın forvet oyuncusu Vincent Janssen’in kiralanması konusunda, oyuncunun kendisi ve kulübü ile prensip olarak anlaşmaya varmıştır. Vincent Janssen kimdir? Fenerbahçe son dakika transfer haberleri bu sayfada 

Fenerbahçe Vincent Janssen’i kiraladı

Kulübümüz, Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur ve Hollanda Milli Takımı’nın forvet oyuncusu Vincent Janssen’in kiralanması konusunda, oyuncunun kendisi ve kulübü ile prensip olarak anlaşmaya varmıştır.

23 yaşındaki golcü oyuncu, bugün saat 12:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelecek ve görüşmelere İstanbul’da devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

VİNCENT JANSSEN KİMDİR?

15 Haziran 1994 senesinde dünyaya gelen Vincent Janssen aslen Hollandalıdır. 2015 - 2016 sezonun başında Almere City takımından AZ Alkmaar'a 400 bin avro karşılığı 1 sezon Az forması giyen Janssen 49 maça çıktı ve 33 gol 4 asistle oynadı. Hollanda Ligi'nden 22 milyon euro'ya İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'a transfer oldu. Tottenham'da bu sezon beklentilerin altında kalan Janssen 23 maçta 3 gol 2 asistle oynadı

Milli Takım kariyeri

Golcü futbolcunun Az Alkmaar'daki performansı ona milli takımın kapısını sonuna kadar göstermiştir. Janssen'in annesi Annemarie Verstappen de eski dünya şampiyonu yüzücüdür.

Palmeiras'ın yıldızı Dudu, Fenerbahçe'den haber bekliyor

25 yaşındaki oyuncu Dudu, Sarı-Lacivertliler’e imza atmak istiyor. Ancak kulübü yönetim ile Palmeiras arasındaki görüşmelerde henüz anlaşma sağlanamadı.

Listedeki bir diğer Brezilyalı olan Dudu, Fenerbahçe ile sıkışmıştı. Daha önce Dinamo Kiev’le başarısız bir Avrupa macerası yaşayan 25 yaşındaki oyuncu, Sarı-Lacivertliler’e imza atarak şansını bir kez daha denemek istiyor.

Ancak kulübü yönetim ile Palmeiras arasındaki görüşmelerde henüz anlaşma sağlanamadı. Dudu’nun kulübüne baskı yapması, son günde işin bitmesini sağlayabilir.

F.Bahçe'ye Senegalli sol bek! Bugün geliyor

Transferin son günleri yaklaşırken iddialar bir bir gelmeye devam ediyor.

Fransa'da yayın yapan Le Progres Gazetesi, Saint-Etienne forması giyen Cheikh M'Bengue'nin bugün Fenerbahçe için Türkiye'ye gideceğini okuyucularına duyurdu.

29 yaşındaki Senegalli sol bek M'Bengue, geçtiğimiz sezon ligde 15 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Senegal Milli Takım formasını 18 kez giyen M'Bengue, kariyerinde Toulouse, Rennes ve Saint-Etienne kulüplerinde oynadı.