Barcelona'dan Fenerbahçe'ye geliyor

Her sene transfer sezonuna hareketli bir şekilde giren Fenerbahçe bu sezon durgunluk yaşıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu sezon bütçede kesintiye gitmesi bu durumu doğurdu. Tüm bu gelişmelere rağmen Fenerbahçe'de transfer görüşmeleri sürüyor. Son olarak Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği iddia edilen Barcelona'lı Martin Montoya'nın menajeri konuştu.

Geçtiğimiz sezon kurduğu rüya kadro ile büyük hayalkırıklığı yaşayan Fenerbahçe bu sezonki transfer çalışmalarına durgun girdi. UEFA ile yapılan anlaşma gereği Fenerbahçe'de gelecek sezonki kadronun maliyeti 35.5 milyon euro olacak. Fenerbahçe'de Bruno Alves, Kadlec, Fabiano, Ba, Markovic, Meireles, Mehmet Topuz, Caner, Serdar Kesimal'ın takımdan ayrılmasıyla ciddi oranda bir tasarruf sağladı.

Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha! Resmen açıklandı

Fenerbahçe Kulübü, Raul Meireles ve Mehmet Topuz'a teşekkür ederek yollarını ayırdı.

Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor. Sarı-lacivertliler, en son Portekizli oyuncu Meireles ve Mehmet Topuz'la yollarını ayırdığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, futbol takımımızın 2016-2017 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen oyuncularımız Raul Meireles ve Mehmet Topuz’a, takımımıza vermiş oldukları emeklerden ötürü birer teşekkür mektubu iletti.

Bu oyuncular ile yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu’nun imzasıyla gönderilen mektuplarda oyuncularımıza, Fenerbahçe’de görev yaptıkları süre içerisinde takımımıza yapmış oldukları katkı nedeniyle teşekkür edilirken, kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılı dolu günler geçirmeleri dilendi."

-

Fenerbahçe Neustadter'i İstanbul'a getiriyor

Fenerbahçe, Gregory van der Wiel'in ardından Roman Neustadter'i de İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe’de transfer harekatı bir başladı pir başladı... Takımdan birçok önemli ismin gitmesinin ardından sessizliğe bürünen Sarı-Lacivertliler’de 27 Haziran’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları öncesinde birçok isim kadroya dahil edilmeye çalışıyor. Van der Wiel’den sonra Fenerbahçe yönetimi bugün de bir stoperi İstanbul’a getiriyor.

Schalke ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Roman Neustadter yöneticilerle görüşmek üzere bugün İstanbul’da olacak. Rusya Milli Takımı’nın Fransa’ya veda etmesi sonrasında yıldız futbolcu transferine son noktayı koymak için yöneticilerle bir araya gelecek. Öte yandan Portekizli yıldız Nani’ye de Everton ve Atletico Madrid’den ciddi teklifler olduğu öğrenildi.

Van der Wiel Fenerbahçe için İstanbul'da

Fenerbahçe, PSG ile sözleşmesi sona eren Gregory van der Wiel için önemli aşama kaydetti.

Fenerbahçe transferde vites yükseltiyor. Sarı-lacivertliler takımdan ayrılan Gökhan Gönül'ün boşluğunu Gregory van der Wiel ile doldurmaya çok yakın. Paris Saint Germain ile sözleşme sona eren deneyimli sağ bek İstanbul'u gezdikten sonra son kararını verecek.

Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon transfer ettiği Simon Kjaer'i de şehri gezdirdikten sonra ikna etmişti. Fenerbahçe nihai anlaşmanın sağlanması halinde Paris Saint Germain'e bonservis bedeli ödemeyecek.

28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon çıktığı 27 maçta 2 gol ve 5 asistlik performans göstermişti.

-

FENERBAHÇE'YE SÜRPRİZ KALECİ

Porto'dan kiraladığı Fabiano Ribeiro ile yollarını ayıran sarı lacivertli yönetim, Volkan Demirel'e alternatif olabilecek ismi belirledi.

Belinden ameliyat olan ve fizik tedavi çalışmalarına devam eden Volkan Demirel yeni sezona yetişecek. Ancak hem sezon içinde hem de Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynaması için Volkan'ın alternatifini arayan sarı-lacivertliler, Eskişehirspor'dan Ruud Boffin'i listeye ekledi.

Yöneticiler, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile iletişime geçerek deneyimli kalecinin durumunu sordu. Henüz transferde anlaşmaya varılmasa da önümüzdeki günlerde konunun netleşmesi bekleniyor.

29 yaşında ve 1.96 metre boyundaki Ruud Boffin, geride bıraktığımız sezon Eskişehirspor'da 31 maçta forma giyerken, kalesinde 56 gol gördü.

Fenerbahçe kadrosunda halen Volkan Demirel'in dışında kaleci olarak Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu yer alıyor.

-

Montoya'nın menajeri iddiaları doğruladı

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği iddia edilen Barcelona'lı Martin Montoya'nın menajeri konuştu.

Fenerbahçe’nin bir süredir kadrosuna katmak istediği İspanyol sağ bek Martin Montoya’da kritik süreç başladı. Geçen sezonun ilk yarısını İnter’de, ikinci devresini ise Real Betis’te kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki oyuncu, geleceğiyle ilgili kararı bu hafta verecek.

‘Karar bu hafta’

Başarılı sağ bekin menaceri Julio Carrasco ise oyuncusunun muhtemel transferiyle alakalı konuştu ve “Montoya, Barcelona’nın oyuncusu... Onlarla görüşmeden karar veremeyiz ve bu hafta son kez toplantı yapacağız. Montoya kararını bu toplantının ardından verecek. Her şey bu hafta kesinleşecek” ifadelerini kullandı.

Kalması zor

Carrasco; Türkiye, İngiltere ve İspanya’dan kulüplerin oyuncusuyla ilgilendiğini dile getirdi. Barça’da Dani Alves ayrılmasına rağmen bu bölgeye mutlaka transfer yapılacak. Sağ bekte Vidal’ın de olması nedeniyle Montoya’nın İspanyol devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.