Acun Ilıcalı Fenerbahçelileri bu kez üzdü! Allahyar'ın yerine Süper Lig'in yıldızı...

Acun Ilıcalı, Allahyar'la ilgili nihai kararını verdi. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bekleneni veremeyen genç forvetin bonservisini almayacak. Öte yandan Allahyar'ın yerine Süper Lig'in golcüsüyle resmi temaslar başladı. Detaylar haberimizde...

VOLE

Acun Ilıcalı Allahyar'ın yerini Süper Lig'in yıldızıyla dolduruyor. Hull City'i satın aldıktan sonra yatırımlarını arttıran tecrübeli iş insanı gözünü Yeni Malatyasporlu Benjamin Tetteh'e dikti. Sarı-kırmızılıların küme düşmesinin ardından alt ligde oynamak istemeyen Tetteh, Hull City'e gitmek istiyor.

ACUN ILICALI'DAN ALLAHYAR KARARI

Devre arasında Fenerbahçe'den Hull City'e kiralanan Allahyar Seyyadmanesh, İngiltere'de başarılı bir performans ortaya koyamadı. Beklentilerin altında kalan İranlı forvetin yeri Süper Lig'in bir başka başarılı golcüsü ile dolacak.

VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Hull City, Yeni Malatyaspor'dan Benjamin Tetteh'i kadrosuna katmak için resmî görüşmelere başladı.

BENJAMIN TETTEH'İN BU SEZONKİ KARNESİ

Benjamin Tetteh bu sezon Yeni Malatyaspor ile 26 maça çıktı. 26 maçta 8 gol 3 asistlik bir performans ortaya koyan 24 yaşındaki Ganalı forvet takımının küme düşmesine engel olamadı.