Fenerbahçe-Slavia Prag maçının ardından sert sözler: İsmail Kartal da cevabını bilmiyor

AKŞAM Spor yazarı Engin Verel, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3-2 kaybettiği Slavia Prag karşılaşmasını köşesine taşıdı. Başkan Ali Koç'u eleştiren Verel köşesinde, ''Bu sorunun en baş muhatabı sizsiniz, o yüzden size soruyorum. İsmail Kartal'a sorasım var ama o da benim gibi cevabını bilmiyor. Çaresizlik içinde çırpınıyor. Mert Hakan Yandaş'ı yanına çağırıp konuşuyor. Konuş konuş, aynı tas aynı hamam. Lafla peynir gemisinin yürümediğini cümle alem görüyor.'' satırlarına yer verdi.

"Fenerbahçe ataklarında Slavia Prag takımının savunma anlayışını ve yardımlaşmasını ibretle izledik." diyen AKŞAM Spor yazarı Engin Verel, şöyle devam etti:

Çevirelim sayfayı Fenerbahçe savunmasına. Topu kafayla rakibin önüne indiriyoruz. Pas yapıyorlar, orta yapıyorlar, kafa atıyorlar, direkten dönüyor bir daha çakıyorlar, bizimkiler de öylece bakıyorlar. Sanki futbol değil ping pong oynuyorlar. Halı sahada yenilmeyecek bir gol 5 maçta 1 maç kazanınca sevinecek duruma gelmiş bir Fenerbahçe'nin hesabı hemen ve derhal verilmeli. Boş tribünlerin hesabı hemen ve derhal verilmeli. Baştan da sorduğum gibi şu sorunun cevabı en tepeten verilmeli: Ne olacak bu takımın hali Ali Bey!

Engin Verel'in yazısını okumak için tıklayınız...

Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu hakkında çok konuşulacak sözler; Fenerbahçe'de Ali Koç'a tarihi çağrı!