Sivasspor Fenerbahçe maç skoru kaç?

Fenerbahçe Sivasspor maç sonucu özet ve golleri araştırılan konular arasında. Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a konuk oldu. Sivasspor - Fenerbahçe maçını hakem Ali Palabıyık yönetti. Sarı-lacivertli ekip deplasmanda galip gelerek zirve yarışındaki takibini sürdürdü ve maç fazlasıyla Galatasaray ile puanını eşitledi. Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı yayın izleyici karşısına çıktı. Süper Lig heyecanı sona erdi. Futbolseverler 34 hafta süren bu maratonun sonunda hangi takımın galip geleceğini merak ediyorlar. Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayan karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetti. Karşılaşma BeIN Sport 1 kanalından yayınlanacak.Ayrıca bu karşılaşmanın özet ve gollerini AKSAM.COM.TR'den takip edebilirsiniz. Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonucu ve maç özeti...

enerbahçe ligde üst üste 3. galibiyetini alırken puanını 57'ye yükseltti ve maç fazlası ile lider olan Beşiktaş'la puan farkını 2'ye indirdi. Fenerbahçe, puan tablosunda bir maç eskiği olan Galatasaray ile aynı puana ulaştı. Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Yeni 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor ile karşılaştı. Sivasspor evinde Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe deplasmanda oynadığı son 4 karşılaşmada toplam 10 puan topladı ve kalesinde hiç gol görmedi. Fenerbahçe, Sivasspor maçı öncesi deplasmanda rakiplerini 2-0, 5-0, 2-0 gibi net sonuçlarla devirirken sadece Galatasaray deplasmanından 0-0 beraber kaldı.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, sarı lacivertli ekibin tarihine geçerek en fazla maça çıkan tekni direktör oldu. Kocaman, Christoph Daum'a ait olan rekoru, 191. kez Fenerbahçe'nin başında sahaya çıkarak kırdı.

Demir Grup Sivasspor'un ilk 11'i

Ali, Auremir, Mattias, Medjani, Ziya, N'Dinga, Hakan, Bifouma, Saviet, Emre, Kone

Fenerbahçe'nin ilk 11'i

Volkan, Hasan Ali, Skrtel, Neustadter, Şener, Josef, Mehmet Topal, Aatif, Dirar, Giulina, Soldado

SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ

Konuk ekip Fenerbahçe, karşılaşmaya hızlı başlayarak maçın henüz ikinci dakikası dolmadan Giuliano ile kaleyi yokladı. Maçın ilk sarı kartı 7. dakikada Fenerbahçe'den Skrtel'e çıktı. Sivasspor'un yıldız oyuncusu Kone hızlı atakta savunma arkasına koşarken, F.Bahçe'nin tecrübeli savunmacısı Skrtel, rakibini faulle durdumak zorunda kaldı ve saraı kartla cezalandırıldı.

Fenerbahçe 11. dakikada bir kez daha çok tehlikeli atak gerçekleştirdi. Sarı lacivertli ekibin yıldız forveti Soldado, harika bir pas ile Dirar'ı kaçırdı. Nebil Dirar'ın sağ kanattan yaptığı ortasını Sivasspor'da Ziya Erdal güçlükle kornere gönderdi. Korneri kullanan Hasan Ali'nin ortasına Neustadter, sağ ayağı ile vurdu ancak top, üst taraftan farklı şekilde dışarı gitti.

 

30. dakikada Sivasspor yine Bifouma ile tehlikeli geldi. Sol kanattan oldukça etkili gelen Fransız futbolcu, tam kaleci ile karşı karşıya kaldığında şuta hazırlanırken araya Martin Sktel girdi ve Bifouma bir kez daha takımını öne geçirme fırsatından yararlanamadı.

ESKİ TAKIMINA GOL ATTI

Fenerbahçe hızlı başladığı hücumunda golü buldu. Ceza sahası çizgisinin önünden şutunu çıkaran Aatif, kalenin köşesinden topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Sivasspor'un eski oyuncusu olan Aatif gol sonrası sevinç gösterisinde bulunmadı.
MEDJANİ TOPU KENDİ KALESİNE GÖNDERDİ

Fenerbahçe golden sonrası önde basarken, sol kanattan Soldado'nun çevirdiği topta Sivasspor savunmasında Medjani topu uzaklaştırmak isterken topu kendi ağlarına gönderdi. Bu golle Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında ilk yarıda 2-0 öne geçti.

42. dakikada Sivasspor gole çok yaklaştı. Farkı 2'ye indirmek için çalışan ev sahibinde sol kanatta Bifouma içeriye ortaladı. Ceza sahası içerisinde topa vuran isim Emre Kılınç oldu. Emre'nin şutunu önce Volkan çeldi ve direkten ceza sahasına yeniden yöneldi. Tecrübeli savunması Skrtel bu tehlikeli atağı topu kornere atarak uzaklaştırdı. Sivasspor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Sivasspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısı deplasman ekibinin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.
İKİNCİ YARI

Fenerbahçe, ikinci yarıya da hızlı başlayarak, Medjani'nin yıldız oyuncu Roberto Soldado'ya yaptığı faul sonrasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen sarı lacivertli takımın orta saha oyuncusu Josef De Souza'nın vuruşunda Sivasspor'un kalecsisi Ali Şaşal Vural gole izin vermedi.

Sivasspor, maçın 55, dakikasında gole çok yaklaştı: Sivas'ta Bifouma'nın sol taraftan ceza sahası dışına yaptığı ortaya gelişine sert bir vuruş yapan Emre Kılınç'ın şutu Fenerbahçe'nin savunması tarafından engellendi.

Maçın 87. dakikasında Fenerbahçe farkı 3'e çıkarmaya çok yaklaşsada Mehmet Ekinci'nin kaleye sol çarprazdan gönderdiği şutta direk gole izin vermedi.

Ev sahibi ekip aradığı golu 90+1'de buldu. Sol kanattan gelişen atakta arka direkle buluşan yıldız oyuncu Robinho farkı 1'e indirdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Fenerbahçe, kritik virajı kayıpsız atlattı ve puanını 57'ye yükseltti. Fenerbahçe gelecek hafta evinde Antalyaspor'u ağırlayacak.

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Sivasspor: Rochet, Auremir, Bjarsmyr, Boye, Hakan Bilgiç, N'Dinga, Hakan Arslan, Thievy, Robinho, Bifouma, Kone

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Dirar, Aatif, Giuliano, Soldado

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI NEREDEN İZLENİR?

Karşılaşma BeIN Sport 1 kanalından yayınlanacak.Ayrıca bu karşılaşmanın canlı anlatımını AKSAM.COM.TR'den takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI PERİSCOPE NASIL İZLENİR?

Fenerbahçe Sivasspor maçı periscope izleme linki futbolseverler tarafından merak ediliyor. Bir maçı periscope üzerinden yayınlamak suçtur. Ancak bazı vatandaşlar hesapları üzerinden canlı yayın yapmaktadırlar. Persicope’un sitesi üzerinden yayın yapıp yapılmadığına bakabilirsiniz.